© bo-bedre.no

Opp på taket!

The Thief på Tjuvholmen har åpnet takterrassen sin, og med 360-grader utsikt over Oslofjorden og Akershus Festning er det her du skal nyte helgens drinker!

© bo-bedre.no

Foto: THIEF ROOF av Studio Dreyer Hensley

Mandag 3. juni åpnet THIEF ROOF, takterrassen med 360-grader utsikt over Oslofjorden og Akershus Festning. I tråd med resten av hotellet er utformingen av terrassen planlagt ned til minste detalj.

  • Ambisjonen har vært å lage en takterrasse av internasjonal klasse med byens beste champagne-cocktails. New York har PhD, London har The Boundary, og Los Angeles har The Standard. Nå har Oslo endelig fått THIEF ROOF. Tjuvholmen har blitt et nytt utelivssentrum og takterrassen på THE THIEF er bokstavelig talt kronen på verket, sier Petter A. Stordalen.

Terrassen er møblert med stoler, sofaer, solsenger og daybeds fra B&B Italia, designet av Patricia Urquiola. Av norske designere finner du spesialdesignede pledd av Røros Tweed signert L&J, og lykten FYR fra Vibeke Skar på alle bord. Loungebordene på terrassen er utstyrt med integrerte champagnekjølere for solfylte dager og avkjølende drikke.

© bo-bedre.no

Foto: Bartender Christer Espeseth av Studio Dreyer Hensley

  • Bartender Christer Espeseth og hans team bestående av Oslos beste og mest kreative cocktail-miksere, kan friste med spennende og forfriskende drinker. Vi er glade for å invitere hotellgjester og andre besøkende til å nyte lyse sommerkvelder på Oslos tak, sier Espen Karlsen, Thief Executive Officer på THE THIEF.