© Design Hotels

Koselig finstue i Berlin

Ta gjerne en natt på Berlins nye hotell, Das Stue. Hotellet er moderne og elegant, intimt og varmt.

© Design Hotels

Superlativene ville ingen ende ta da vi etter to dager skulle oppsummere Berlins nye hotell, Das Stue. Da vi kom, fremhevet lysdesignen den klassisistiske fasaden, og var et fantastisk skue. Innenfor ble vi ønsket varmt velkommen av en betjening som viste at de elsket hotellet og jobben sin.

© bo-bedre.no

Fra vi på fredag kveld ble ført inn i stjernekokken Paco Pérez' gourmetrestaurant, der vi ble servert de deiligste retter, til vi slo av en prat med bartenderen søndag ettermiddag, følte vi oss lykkelige over å få oppleve en hotellweekend helt utenom det vanlige.

© bo-bedre.no

Hotellet holder hus i den tidligere danske ambassaden som ble bygget i 1930, og ligger rett ved vakre Tiergarten, med gangavstand til Brandenburger Tor.

Patricia Urquiola har stått for innredningen med moderne interiør og utsøkt materialvalg. Her er det vakre overflater, treverk og nydelige tekstiler. Rommene er dessuten store, rolige og velutstyrte med regndusj, mac og tv. Og ikke minst er sengen diger og superkomfortabel.

Vi kunne ikke bodd bedre!

FAKTA
Hotellet har 80 rom, to restauranter og bar som byr på fristende drinker, DJ og svart-hvitt-filmer om kvelden, og ro og utsikt til dyrehagen om dagen. Spaavdelingen er nydelig, og har et rikt utvalg behandlinger.
das-stue.com og designhotels.com/dasstue