Inntrykk fra Milano

Bo Bedre-teamet var i Milano på verdens viktigste møbelmesse, Salone del Mobile, i forrige uke. Her er våre 12 favoritt-øyeblikk!

Ikke altfor hyggelige temperaturer ute, men heit design inne! Møbelmessen Salone del Mobile i Milano innfridde forventningene til Bo Bedres utsendte team.

Her kan du se 12 høydepunkter fra messen!

 
Fargefest hos Vitra

På selve messen var det, som alltid, masser av inspirasjon, og de riktig store produsentene er rå på å innrede standene sine. I år lot vi oss spesielt begeistre for fargene hos Vitra.

 
Design-paparazzi

Inspirasjon galore - og alt må dokumenteres!

 
Lek med lys

Samtidig som det var møbelmesse, var det også lysmesse. Masser av godsaker også her, som lampen Wireflow, som Arik Levy har gjort for Vibia.

 
Heia Norge!

Norge var godt representert, med blant andre Andreas Engesvik, Anderssen & Voll og Daniel Rybakken som flaggbærere, men også med mindre etablerte designere, som Kristine Five Melvær. I tillegg til sin egen stand på Salone Satellite - de unge, uetablertes arena - fikk Kristine mye oppmerksomhet for sine dreide trekrukker hos den belgiske produsenten When Objects Work.

 
Selveste Karl...

Det var superstjernetendenser da selveste Karl Lagerfeld kom for å kaste glans over fotografiene han har tatt for den klassiske italienske møbelprodusenten Cassina.

 
Hyggelige designere

Vi møtte og intervjuet flere designere under messen, og tok blant annet en kopp te med spanske Jaime Hayon. Hyggelig!

 
Gatekunst

Det er inspirasjon å hente i hvert et lite smug i Milano-gatene under messen.

 
Must-see

Galleriet Spazio Rossana Orlandi er et must-see under messen. Fru Orlandi er trendspotter av rang, og de som får stille ut hos henne er garantert lysende karrierer. Daniel Rybakken og Andreas Engesvik er blant få - om ikke de eneste - nordmenn som har fått æren.

 
Matt keramikk

Trendguru Li Edelkoort kuraterer alltid en utstilling under messen, og i år var temaet Nomadismi. Berbertepper og matt keramikk var blant de vakre innslagene.

 
Lekker luksus

Luksusmerket Hermès fortsetter å utvide sin møbelkolleksjon, og gjør det med samme kvalitet som vi kjenner fra den ikoniske Birkin-vesken. Fantastisk håndverk og møbelsnekkeri - og ikke minst utstilling!

 
Store designhus

Det japanske designhuset Nendo var godt representert, og samarbeidet med flere store produsenter - blant annet Caesarstone.

 
Stort og flott!

Tom Dixon har slått seg sammen med Adidas og laget en kolleksjon av klær, sko og reisesaker. I grandios stil, stilte Mr Dixon ut godsakene i et togmuseum, med transportbånd, dampende tog og dertilhørende lydeffekter. Imponerende!