Franske følelser

Mistet sommerfølelsen? På La Plage er du garantert uforglemmelige opplevelser i vidunderlige omgivelser!

© La Plage Casadelmar

Det er vel ikke oss alle forunt å ha et feriebudsjett som tillater ukevis på La Plage i Porto-Vecchio på Korsika, men noen dager i slike vakre - og luksuriøse - omgivelser kan sees på som en investering som vil bære oss gjennom mørke vinterkvelder.
La Plage Casadelmar ligger helt nede ved vannet i den sjarmerende havnebyen Porto-Vecchio, på Korsikas østkyst. Hotellet er ganske nøyaktig ett år gammelt og tegnet av den franske arkitekten Jean-François Bodin. Selve hotellet er bygget i flukt med terrenget og strekker seg ut som en naturlig del av landskapet. Det er dekket med ubehandlede trepaneler av 300 år gammel eik, brutt opp av strukturer av naturstein. Inventaret er holdt i kystlinjens naturlige fargeskala, og går fra ulike nyanser av grønt, blått og brunt til hvitt og beige.

Klikk deg videre for å se flere bilder fra hotellet!

 
Designhotell
© La Plage Casadelmar

Det er bare 15 rom å velge mellom på La Plage, men hotellet lover like god service om du ønsker dobbeltrom på 26 kvadratmeter eller suite på 60. Stor balkong får du uansett, selvfølgelig. Vi skjønner at man ikke vil forlate denne private strandperlen når man er der, men for å virkelig oppleve Korsikas ville skjønnhet er det verdt å få med seg noen timer sightseeing i tillegg.

Hotellet er en del av nettverket designhotels.com. Det er lett å se!

 
Åpent, men intimt
© La Plage Casadelmar

Området ute er åpent, men komfortable sittegrupper skaper en intim atmosfære.

 
Drømmehavet
© La Plage Casadelmar

Et steinkast fra de behagelige strandstolene ligger det krystallklare Middelhavet og venter.

 
Deilige rom!
© La Plage Casadelmar

Rommene fås med hage eller balkong, noe som er mye mer verdifullt enn både trådløst nett og kabel-tv - som de selvsagt også byr på.

Fakta: Ut september flyr Norwegian direkte fra Gardermoen til Ajaccio. Derfra er det nesten tre timer til La Plage med bil. Alternativt kan du fly til Olbia på Sardinia og ta ferge direkte til Porto-Vecchio derifra. La Plage har 15 rom i fem forskjellige standarder. I september får du et dobbeltrom med stor balkong fra 3360 kroner per natt.