En helg i Paris?

Croissanter, turer langs "Le Seine", et glass med noe godt i på en fortauskafé, og overnatting på sjarmerende Jules et Jim. Det er mange grunner til å dra til Paris!

 
Til Paris
© Hotel Jules et Jim

Den franske hovedstaden viser seg vanligvis fra sin mest sjarmerende side om våren, men om vinteren er det færre turister og rimeligere hoteller.

Uansett årstid er det alltid like hyggelig å besøke gallerier og museer, og vandre fra kafé til kafé. Og kanskje overnatte på hotellet Jules et Jim, hvor interiørdesigner Michael Malapert har laget noen flotte skreddersydde løsninger for bl.a. hotellets bar og restaurant.

 
Idylliske omgivelser
© Hotel Jules et Jim

Hotellet ligger supersentralt i hjertet av den hyggeligste bydelen i Paris, Le Marais. Det har 23 rom fordelt på tre forskjellige bygg som ligger rundt en brosteinsbelagt gårdsplass.

 
Lyst og moderne
© Hotel Jules et Jim

Natacha Froger har innredet rommene, som er lyse og moderne i glass, tre, stein, betong og helstøpt kompositt. Ikke alle er like hvite, det er også mye treverk og snedige detaljer.

Lyssettingen er gjennomtenkt og til tider dus og sjarmerende som stearinlys. Her er aircondition, gratis wi-fi og docking-stasjoner. Rommene koster fra 180-280 euro, ca. 1325-4050 kroner.

Inspirerende inngang
© Hotel Jules et Jim

Den store resepsjonen fungerer også som kunstgalleri.

Samarbeidsprosjekt
© Hotel Jules et Jim

Arkitekturen og innredningen er full av vakre detaljer.

Hotellprosjektet er realisert takket være en samling ildsjeler og veletablerte fagfolk som arkitekter, designere, interiørdesignere og hotellfagfolk.

Hotelldrøm
© Hotel Jules et Jim

Arkitekt Henrich Fitger og miljødesigner Martine Harlé har tegnet eierne Antoine Brault og Geoffroy Sciards drøm.

Kan du ikke reise akkurat nå, eller har booket deg inn et annet sted, er det verd turen innom - her er det mye som skjer.

Jules og Jim Hotel ligger i 11, rue des Gravilliers, Paris 3.