Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Vinn totalpakke til badet fra Laufen!

Nå kan du vinne et komplett Kartell by Laufen-sett til badet, med både servant, underskap, speil og håndklestang.

En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.

Det beste fra to verdener

Den tradisjonsrike baderomsprodusenten Laufen og det lekne designfirmaet Kartell har jobbet sammen i en årrekke, i et samarbeid preget av de to selskapenes kjernekompetanser: god sveitsisk kvalitet og grundig produksjon, samt flott italiensk design. Kartell by Laufen-serien lar deg designe badet ditt med utgangspunkt i din helt personlige stil. Ofte er klassisk hvitt overrepresentert på badet, så fargerike, blikkfangende produkter vil gi det sjel. Det er viktig at du føler deg velkommen og avslappet i hjemmets eneste gjenværende private sfære, og det hjelper Kartell by Laufenserien deg med.

Hva vinner du?

Laufen vil gjerne gi deg en totalpakke til badet fra Kartell by Laufen-serien. Dette inkluderer en eksklusiv servant i SaphirKeramik på 60 cm inkl. underskap i den flotte nye
fargen Skifergrå. Settet kompletteres av det ikoniske All Saints-speilet i rosa, som med sine klassiske Kartell-former danner et fint fokuspunkt på badet. For å fullføre uttrykket får du også med en Kartell by Laufen-håndklestang i rosa, noe som gir badet et pent og helhetlig utseende.

Relaterte artikler