Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Vinn to netter i luksussuite

Én heldig leser kan vinne to overnattinger på The Audo i København.

© The Audo

Designfirmaet MENU har sammen med The Audo i Københavns Nordhavn skapt en helt spesiell designopplevelse. 1 heldig leser kan vinne to overnattinger på The Audo.

Vinn to netter i luksussuite

THE AUDO vil ikke kalles et hotell. Kanskje fordi det er så mye mer?

The Audo er et spennende konsept, som danner inspirerende rammer om et internasjonalt og kreativt miljø der man kan oppleve innovativ design, utveksle ideer, hente inspirasjon, samarbeide og møte nye mennesker.

The Audo er en arbeidsplass og er hovedsetet for designfirmaet MENU. Det er også en åpen kafé, et konsept, en butikk, et sted for samtaler – og et sted for overnatting.

Med ti unike og ulike luksussuiter i Audo Residence, alle utformet av Norm Architects, kan besøkende stige inn i dette harmoniske, men pulserende universet, og suge til seg alt omgivelsene har å by på.

Og bonusen? Overalt finnes MENUs design, iblandet kunst og unikaobjekter.

HVA VINNER DU?

Vi er så heldige å kunne gi én person hele to netter i en av The Audos nydelige luksussuiter, til en verdi av 19 000 kroner.

Så om du har planer om å ta deg en tur til København i nærmeste fremtid – eller hei, dette er grunn nok i seg selv! – så ikke nøl med å gripe denne unike muligheten.

Og du? Selv om det er én vinner, er suiten stor nok for to – så du kan ta med en venn!

Alt du skal gjøre for å delta i konkurransen er å fylle ut informasjonen ovenfor. Konkurransen er aktiv fra 26. november til 23. desember 2019. Premien har en samlet verdi på 19.000 kroner.

Vinneren får direkte beskjed 6. januar 2020 og blir offentliggjort her på BO-BEDRE.NO. Premien har en samlet verdi på 19.000 kroner, og kan ikke byttes om til kontanter.

Relaterte artikler