Julekalender luke 4: Rosendahl Karen Blixens Jul - hjerteoppheng

4. desember 2018

Hjerteopphenget kan brukes enten i vinduet eller på døren med kvister og blomster. Designeren bak er smykkedesigner Zarah Voig, som har hentet inspirasjon til dette og den øvrige julepynten i serien fra den moderne og eventyrlige julen som vi alle slik setter pris på. Designet er elegant og tidløst, og derfor kan du ha glede av hjerteopphenget jul etter jul hvis du sørger for å passe godt på det. Opphenget måler 25 cm i høyden. Julekalenderen er i samarbeid med Rosendahl. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 499 kr. Vi trekker to heldige vinnere!

Les mer her!


Designeren bak hjerteopphenget fra Karen Blixens Jul-kolleksjonen fra Rosendahl er best kjent som designer av annet enn julepynt. Hva er Zarah Voigt kjent for å designe?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...