Naturlig og avslappet adventstid

Bli med inn til Annike og Jacob og bli inspirert av deres vakre julehjem.

© Kira Brandt

Hjemme hos Annike og Jacob Bing er det lett å se at det snart er jul. Varmt tre, grønne planter, vakre små pyntegjenstander og glassvaser gjør at julefeiringen får den rette stemningsfulle rammen. Dessuten dufter det av hjemmelaget bakst allerede. Matlaging og julekakebaking er en populær aktivitet for familien i førjulstiden, og mye av tiden tilbringes i det store kjøkkenet deres.

Hjemmets hjerte
© Kira Brandt

Det er lett å forstå hvorfor familien tilbringer mye tid på kjøkkenet sitt! Den fine innredningen er laget av parets venner i Valbæk Brørup Arkitekter, og det varme treet balanseres ved hjelp av en elegant, tynn marmorplate. Det som imidlertid gjør rommet for oss, er det vakre fotografiet av Morten Bjarnhof.

Minitre på bordet
© Kira Brandt

Om du ikke har plass til et «vanlig» juletre, kan en pottevariant være noe. Det er dessuten et tøft blikkfang på bordet! Bord og stoler er designet av Hans J. Wegner, mens maleriet er av Glotti.

Klassikere i stuen
© Kira Brandt

En gammel kjelke myker opp de stramme designklassikerne i stuen. Gulvlampen AJ er designet av Arne Jacobsen for Louis Poulsen, vegglampen er 265 fra Flos, sofaen er fra Erik Jørgensen, mens stolen er Flagline, designet av Hans J. Wegner for PP Møbler.

Hyllemeter
© Kira Brandt

I hyllen som går fra gulv til tak, står tv og bøker i skjønn forening. Høyttaleren er Beo Play A9 fra Bang & Olufsen.

Vakker pynt
© Kira Brandt

Små glassvaser med grønne vekster er en superenkel måte å skape julestemning på.

Personlig innpakning
© Kira Brandt

Annikes innpaknings-filosofi er som følger: Så lenge du holder innpakningspapiret i samme fargetoner, er det ikke noe i veien for å eksperimentere med mønsterkombinasjoner!

Nydelig bad
© Kira Brandt

Annike har skapt stemning på badet med en gammel trekurv, planter og levende lys. Håndkleeet er fra Missoni.

Skikkelig seng!
© Kira Brandt

Paret har investert i en ordentlig seng fra Hästens. Leselampene er fra Louis Poulsen, lammeskinnet fra The Organic Sheep, og puter og sengeteppe fra Hay.

Kult på kommoden
© Kira Brandt

Gaver kan også være pynt. Figurene på kommoden er kjøpt på Bali, mens selve kommoden er et loppisfunn