Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

15 myke pakker under treet

Her er de myke gavene både liten og stor blir lykkelige for!

Reisepute

© Hästen

Kjenner du en som er mye på reise, eller som er et skikkelig luksusdyr på soverommet? Da er en reisepute i høy kvalitet et godt gavetips. Ekstra luksuriøst og mer hygienisk, når du må sove borte fra din egen seng.

Puff og treningsball

© DesignMe

De store pilatesballene i gummi har inntatt mange hjem - og røket ut igjen. Den må jo står framme for å bli brukt, men det kan bli både trangt og stygt i stua. Denne treningsballen fra danske Karmameju er bare 65 ch i diameter, og er trukket met et lekkert møbelstoff. Når du ikke trener på den, kan den brukes som sittepuff foran tv-en eller laptopen - og du får trent litt kjernemuskulatur samtidig som stua ser plettfri ut.
Karmamejau treningsball, 1650 kr pluss frakt fra DesignMe.

Myk morgen

© Hästen

Barna setter også pris på en myk og behagelige morgenkåpe. Denne kommer fra Hästen og er laget av myk bomullsfrotté. Den er hvit og kantet med Hästens tradisjonelle blåhvite ruter. One size, pris kr 645.

Trendy kvalitet

© Missoni Home

Jordfarger en en av sesongens trender, men enda bedre er det med tidløs kvalitet. Tekstiler fra designhuset Missoni går aldri av moten, og er en den perfekte gaven til stilsikre venner og familiemedlemmer.
I serien Humbert fra Missoni Home finnes blant annet dette ullpleddet til 2200 kr og puten 815 kr.

Glad morgen

© Missoni Home

Morgenkåper må være en av de mest klassiske julegavene - etter ullsokker, muligens. Sørg for at mottageren får en knall morgen dag etter dag med denne glade, fargesprakende morgenkåpen fra Missoni Home, 1890 kr.

Puter til sofaen

© Base212

Med en gave til hjemmet i steden for til ham og henne, slår du to fluer i en smekk. Nye impulser til sofakroken slår alltid godt an, og pynteputer er en flott og eksklusiv gave som varer lenge.
Pute i serien Corn, med skjult glidelås. Pris på forespørsel, Base212/Kvist.

KoseHäst

© Hästen

Hästens eget kosedyr heter Toto, og er en myk fyr med blårutete nattlue. En morsom og verdsatt julegave til barna. Pris kr 269.

Perfekt kosegave

© DesignMe

Alle som har slitt ut to par ullsokker i løpet av en vinter, setter pris på å få nye til jul. Disse myke knestrømpene i fleece er det perfekte innekos-tilbehøret. Skinnsålen gjør dem også tilnærmet uslitelige.
Sokkene fra Karmameju fås også i lysegrått og offwhite. Ca. 320 kr, DesignMe.

Leketeppe

© Høstbarn

Barna leker best på gulvet, og med et fargerikt teppe i flotte farger, blir leken enda mer inspirert. I tillegg frisker det opp barnerommet.
Teppe fra Bombadil til 1495 kr hos Høstbarn.

Designerpledd

© Kenzo

Skal du kjøpe gave til en stilsikker kvinne, men synes klær og parfyme blir for vanskelig? Gå for interiørprodukter fra de store designerhusene i steden. Kvaliteten og luksusfølelsen er den samme, og du slipper å velge feil størrelse eller duft.
Pledd fra Kenzo, 2500 kr.

Premiert kosedyr

© Designdelicatessen

Det er ikke sant at barn ikke blir glade for myke pakker! Det kan jo være en ny bestevenn som ligger under treet? Denne snille flaggermusen er tildelt prisen Toy of the Year, og er det søteste kosedyret vi har sett i år.
Koster ca. 270 kr pluss frakt hos Designdelicatessen.

Sengetøy

© HM Home

Gi tenåringen en fargeinnsprøytning til rommet - eget sengetøy som ikke deles med resten av familien er stas!
Sengesett fra HM Home, 349 kr pluss frakt.

Til far og mor

© Elvang

Skjerf er noe alle har, men det er da deilig å få noe med nye farger og mønstre til jul? Ull fra babyalpakka gjør dette til det nye yndlingsskjerfet, så pass på at det ikke havner i din egen garderobe isteden for under treet.
Skjerf, 30 x 200 cm, 800 kr, Elvang.

Eklektisk design

© The Rug Company

Paul Smith er et velklingende navn i ørene på designinteresserte. Gi en gave som viser at du har skjlnt det - men forsikre deg om smaken til mottageren først. Denne puten er nesten kunst, men ikke for hvem som helst!
Sofapute designet av Paul Smith, 3480 kr, The Rug Company/Christians.

Silkeskjerf

© Day

Et tørkle oppdaterer og fornyer ethvert antrekk, og velger du et i silke, får du den eksklusive følelsen i tillegg. Lekkert og lett - den perfekte gaven å sende i posten.
Skjerf fra Day, finnes i to farger, 999 kr,

Håndplukket til deg