Grafisk forvandling

Etter at Bo Bedres innredningsekspert hadde besøkt Christina og Jan i sitt innflytningsklare hus, ble det plutselig lov til å tegne på veggen!

Nytt hus, ny stue
© Andreas Mikkel Hansen

Christina Ruus Frost og Jan Bechmann hadde nettopp bygget seg nytt hus, men følte ikke at de hadde funnet en god løsning på hvordan husets viktigste rom, nemlig stuen, skulle se ut.

  • Det var ikke det at vi hadde noen konkrete problemer, det var mer det at vi ikke hadde noen gode ideer, forteller paret.
Før:
© Andreas Mikkel Hansen

Mørkt, pregløst og veldig, veldig kjedelig. Det paret strevde mest med var å finne ut av hvordan de kunne innrede en stue som både skulle se bra ut, være hyggelig og ha plass til barna.

  • Vi syntes spesielt at vi manglet farger i rommet, det så veldig tomt ut.
Etter:
© Andreas Mikkel Hansen

Det definitivt største blikkfanget i stuen er veggmaleriet som Bo Bedres innredningsekspert Brigit Tarp har laget. Det lyser opp og gir liv til rommet.

  • Den rene, høye veggflaten skrek etter å bli malt på, forteller Birgit.

Da det grafiske maleriet var på plass, kunne hun begynne å innrede resten av rommet. Hun har gitt sofaen og de andre møblene god plass og mye luft rundt seg, slik at de ikke bare sto stilt opp mot veggen "og så kjedelige ut".

Birgits beste råd til denne typen store rom er dessuten å utnytte gulvplassen ved å skape flere rom i rommet. Her er det både et lekehjørne, et stort sofaområde og en liten lesekrok med plass til godstolen.

Den stilrene biopeisen med hvitlakkert ramme skaper i samspill med gulvteppet både god atmosfære og varme i rommet.

Fleksible løsninger
© Andreas Mikkel Hansen

Den nye stuen er full av smarte løsninger. Med lekemadrassen Fold4 fra Klip Klap har familiens minstemann Bertram mange muligheter til å leke både liggende og sittende.

På veggen henger små utstillingsbokser i en grafisk form hvor familien har laget sin helt egne personlige utstilling av ting de liker.

Personlig med pastell
© Andreas Mikkel Hansen

Innsiden av vinduskarmen er malt i en fargetone som står i stil med veggmaleriet. Tingene som står i karmen, er selvfølgelig samstemt med den duse grønnfargen. Diskré og smart!

Rom for ro
© Andreas Mikkel Hansen

I tillegg til sofaen og lekemadrassen har stuen også fått en stor og god lenestol spesielt tiltenkt den som har lyst til å trekke seg tilbake og lese litt i fred og ro. Leselyset er ivaretatt ved hjelp av en gulvlampe, og puffen fungerer også som ekstra sitteplass ved behov.