Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Fra ubrukt til innbydende loftsstue

Skyvedøren ble blikkfang og sofaen fikk fargerik pynt - endelig er den blasse loftsstuen et trivelig sted å være!

Loftsstue med funksjonelt uterom

© Andreas Mikkel Hansen

Den lille familien trengte et sted hvor både voksne og barn kunne trives. BO BEDREs interiørdesigner sørget for en ny, funksjonell og moderne innredning. Fra sin nye stue kan familien nå gå ut på en grønn terrasse som er fylt opp med krukker og planter på rå, flyttbare europaller.

Inne er det innredet med Hee lounge chair i gult, 1799 kr, Hay. Gulvlampen Groggy er designet av Tom Stepp for Northern Lighting, 3390 kr, Pur Norsk.

Før: Lite brukt stue og kontor

© Privat

Før var rommet pregløst, og ingen bevisste fargevalg var tatt. Et stort hjemmekontor opptok deler av rommet, uten at det var særlig ofte i bruk.

Stue for hverdag og fest

© Andreas Mikkel Hansen

Eierne ønsket seg et rom som de hadde ordentlig lyst til å være i hver eneste dag. De ville beholde sofaen, og håpet at rommet kunne bli en flott stue med plass til mange gjester i festlig lag, og som fungerer bra som tv-stue til daglig.
Innredningen er holdt i nøytrale farger, med fargeinnslag i form av puter og stoler.

Dekorer skyvedøren

© Andreas Mikkel Hansen

Rommet er blitt en todelt og moderne stue hvor det er satt inn en skyvedør mellom lekerommet og resten av stuen. Den fargerike skyvedøren er blitt stuens kunstneriske innslag.

Naturen inn i rommet

© Andreas Mikkel Hansen

Rommet har fantastisk flott utsikt over både by og natur. Interiørdesigneren brukte derfor en klar og ren fargeskala som ikke tar bort oppmerksomheten fra utsikten og den oaseliknende terrassen.

Fornyet sofa

© Andreas Mikkel Hansen

Familien ville veldig gjerne at sofaen skulle være med dem videre. Den har derfor fått et løft med de vevede møbelstoffstrimlene påført stofftrukne knapper, noe som erstatter de mer tradisjonelle putene. Stoffstykkene kan avmonteres ryggputene og flyttes rundt ønske. Stoffene til sofakledningen er fra Kvadrat.

Forny med tekstiler

© Chloë Croft

Tepper og puter er en enkel måte gi innredningen særpreg på. De morsomme flamingoputene er designet av engelske Chloë Croft og koster ca. 500 kr per stykk pluss frakt hos wannekes.com.

Skulpturelt gulvteppe

© Hay

Dot Carpet fra Hay er designet av nederlandske Scholten & Bajings. Det er laget i myk filt, og de runde kulene gjør det behagelig å gå på. Fås i tre størrelser, fra 3499 kr til 11 499 kr, Hay.

Flyttbar terrasseinnredning

© Bacsac

Hvis du ikke har så stor plass på terrassen din, er disse kule planteveskene en perfekt mulighet til å lage en mobil grønnsakhage. Du kan nemlig flytte veskene rundt som det måtte passe deg. Planteveskene fra Bacsac kan kjøpes gjennom designdelicatessen.dk og koster fra 580 kr pluss frakt.

Håndplukket til deg