10 sovesofaer som både er fine og behagelige

Syntes du det er vanskelig å finne en sovesofa som er elegant, praktisk og komfortabel på samme tid? Så får du her 10 forslag til sovesofaer du gerne vil have stående framme, og som gjestene dine gjerne vil sove på.

Minimalistisk sovesofa
© Karup Design

Minimalistisk sovesofa i rolige farger

'Folk'-sovesofaen er et i fint og enkelt skandinavisk design. Sofaens myke linjer i rolige farger står i kontrast til metallstengene i sidene, og den har derfor både et elegant og samtidig rått look. Den er enkelt i sitt design og fås i 14 forskjellige farger.

Folk sovesofa, 8.999 kr., Karup Design hos Unoliving.no

Skulpturell sovesofa

Rammen rundt denne sovesofaen er myk og buet, og er designet for å gi en følelse av trygghet, enten man sover, sitter eller ligger og slapper av. Sovesofaens tidløse design gjør at den kan den pryde hjemmet i mange år fremover.

Clara sovesofa, 15.999 kr, Sofacompany

Hans J. Wegner sovesofa
© Werenberg

Sovesofa designet af Hans J. Wegner

Det stilrene og minimalistiske Wegner-designet vil gjestene dine nok gjerne tilbringe natten i. Sofaen er en del av Getama-serien, som er selve innbegrepet av dansk design. Den fås både i bøk og eik.

Getama | Wegner GE 259, ca 30.488 kr., forhandles hos danske Werenberg.

LES OGSÅ

Sovesofaen til bedre netter

Hovden BEDinside er et modulbasert byggesystem og leveres i 5 størrelser. Sengekomforten skal være så god som den kan bli en sovesofa – nær opp til en fullverdig seng.

BEDinside Globe sovesofa, kr. 24.990 kr, Hovden hos Sovesofaspesialisten.no

Flydersofa
© Sofacompany

Sofa med god plass

Den elegante sovesofaen med rene linjer er inspirert av italiensk lounge-estetikk med fokus på dybde, mykhet og masse plass til å boltre seg på. Det smarte ved denne sovesofaen er at venstre modul kan flyttes, så sofaen kan gå fra hjørnesofa til dobbelt-chaiselong til sovesofa med sidebord.

Vivica sovesofa, 18.999 kr., Sofacompany

Minimalistisk sovesofa

En lekker og stilren sovesofa fra Innovation. På to sekunder har du foldet ut madressen, lagt rygglenet ned og, voila, så har du en 140 x 200 cm stor seng.

Large Sofa Bed Kahlo, fra 13.879 kr., Innovaiton hos Seng.no

Sovesofa fra Bolia
© Bolia

Komfortabel sovesofa fra Bolia

Med en 210 centimeter lang madrass gir sovesofaen fra Bolia god plass til å kunne strekke bena. Sofaen er fra Scandinavia-serien, og dens mekanisme er både lydløs, slitesterki og lett å håndtere.

Scandinavia 2½ pers. sovesofa, fra 46.299 kr., Bolia

Vintage sovesofa

Sofaens varme gulfarge gir den et klassisk 70-talls preg og tydelige vintagereferanser. Den tar ingen tid å folde ut til en seng, og den bidrar til et unikt look i hjemmet.

Balder Sovesofa, Innovation Living, 14.790 kr., forhandles hos Soveromsbutikken.no

Farverig sovesofa
© Innovation Living

Sigmund sovesofa

Sigmund sovesofaen er ikke bare moderne i sitt uttrykk, den er både minimalistisk og multifunksjonell. I stedet for å bruke en av madrasserne som rygglene legges de over hverandre så de danner en sofa. Når man folder madrassene ut får man to single madrasser. Smart!

Innovation Living Sigmund Sovesofa, 13.490 kr., forhandles hos Soveromsbutikken.no

LES OGSÅ

Multifunktionel sovesofa
© Werenberg

En multifunksjonell sovesofa

Den multifunksjonelle sovesofaen fra danske Innovation er både pen å ha stående framme i stuen, men vil også være perfekt som ekstra soveplass på gjesterommet eller barnerommet.

Frej sovesofa, fra 17.290 kr, forhandles hos Seng.no