Vakre varsler om vår

Nå er vi straks klare for å pakke bort alt som har med vinter og minusgrader å gjøre. Og deretter pakke ut vårens deiligste nyheter!

11 nyheter som får huset vårklart
© Produsentene

Både støvete rosa og diverse blågrønne nyanser gjør seg gjeldende denne våren, og vi lar oss gjerne forføre av glade farger som minner oss om at det faktisk blir sommer i år også ...

På de neste sidene kan du klikke deg gjennom 11 fine nyheter vi har plukket ut. Kanskje finner du årets vårkjøp blant godbitene?

Ny sofa!
© Produsent

Rykende fersk sofa fra ByKato lanseres i disse dager. Tubular har en spenstig moderne design, og den herlige stålblå fargen passer perfekt til vårens nyheter. Steelcut, som denne varianten heter, koster 28 750 kr, bykato.com.

Enestående vaser og keramikk
© Produsent

Vi elsker håndlaget keramikk og unika­enes særegenheter. Tortus Copenhagen er et lite pottemakeri i København, drevet av keramikerne Eric Landon og Karin Blach Nielsen, som lager de vakreste vaser. Fra 1680 kr, selected.tortus-copenhagen.com.

Den gode flyten i en lysestake
© Produsent

Lysestakene Float er vakker ny design fra Anderssen & Voll for Muuto, og bidrar til roen og den gode stemningen som tente stearinlys gir. 275 kr.

Pen puff i støvete farge
© Produsent

Hella Jongerius har også hatt en finger med i påvirkningen av vårens heteste fargetrend. Her ser vi hennes støvete rosa på Bouroullec-brødrenes Alcove Plume-puff, 10 867 kr, Vitra.

Krukker og glass med trelokk
© Produsent

Vi ble fascinert av den spennende serien av glasskrukker med dreiede trelokk, laget av Kristine Bjaadal. Hold-serien er laget i et begrenset opplag og fås gjennom henne, eller Galleri Format. kristinebjaadal.no

Stor drømmesofa med plass til alle
© Produsent

De fleste av oss har nok ikke plass til et romskip av en sofa lik Grand Suite fra Walter Knoll, men fargene, formen og stilen kjøper vi rått. Legg merke til at det ikke er noe tradisjonelt stuebord, men småbord man kan flytte med seg etter behov. Puffen heter Isanka og kan åpnes som en kasse, mens teppet er fra produsentens første teppekolleksjon Legends of carpets, inspirert av Afrika, og håndlaget i Nepal. Pris på forespørsel, Expo Nova.

Oppdatert skjenk i vårlig farge
© Produsent

Vi falt for denne skjenken med fire dører i beiset eik fra den svenske møbelprodusenten Fogia. Boss, som den heter, fås med kalksteinsplate på toppen, noe som bare gjør den enda finere. Men den er like fin på alle sider, så den kan fint plasseres midt i rommet. Fra 17 670 kr, SH Interiør.

Taklampe i kobber
© Produsent

Kobber tilfører noe helt unikt til interiøret, uansett i hvilken form du velger. Disse lampettene fra Créton Maison er et rimelig alternativ av sesongens heteste materiale. 337 kr per stykk, sinnerup.dk.

Frodige farger til veggene
© Produsent

Jotuns Lady Spring & Summer 2014-kolleksjon er inspirert av catwalkene, som i det siste har vært oversvømt av rosa- og blågrønne nyanser. Masser av frodighet her - akkurat som i våren. Mal én vegg eller fire, det er gjort i en fei. Vi elsker det!

Lekne og lekre stoler i vårlige farger
© Produsent

Vi liker det rause setet, men samtidig det lette uttrykket til de
nye skallstolene fra den danske produsenten Magnus Olesen. Stolene er designet av Niels Gammelgaard, og serien har fått det vakre navnet Butterfly. Vi falt dessuten umiddelbart for den inspirerende vårlige fargepaletten, og det at man kan se at stolen er god å sitte på. Fra 2040 kr, dkno.no

Topptung vase i betong
© Produsent

Den herlige kombinasjonen av betong og glass er finurlig koblet sammen i vasen Versa fra Menu. Designer Hanne Willmann har lekt med kontrastene mellom det skjøre og det robuste, og vice versa. En verdig plass til årets første gåsunger. 615 kr.