Sommerliv og fine farger

Vi vil ha det varmt og innbydende, både inne og ute. Her er 10 nyheter som skaper sommerstemning i hjemmet!

 
På sommer-ønskelisten
© Produsentene

Duse bærfarger og gode materialer står på ønskelisten akkurat nå, vi har funnet 10 flotte nyheter som vil skape sommerstemning både ute og inne.

Klikk deg videre for å finne dine favoritter!

 
Det gode liv
© Produsent

Gordon Guillaumier har designet et tidløst og solid utemøblement i teak. Bordplaten er satt sammen av korte bord som er lagt i mursteinsmønster - tøft! Veldig vakkert, og ikke minst varig, fra italienske Roda. 43 815 kr, Expo Nova

 
Kaffeslabberas
© Produsent

Dette blanke stålserviset til te og kaker er designet av den nederlandske duoen Scholten & Baijings for sølv- og smykkeprodusenten Georg Jensen. Tea with Georg-kolleksjonen er inspirert av tradisjonelle japanske teseremonier, blandet med designernes forkjærlighet for kaffe. Fra 552 kr per del.

 
Byggeklosser
© Produsent

Toshi, som betyr by på japansk, er også nå italienske Casamanias nyeste oppbevaringssystem, tegnet av Luca Nichetto. Pris på forespørsel hos Blåmann møbler.

 
Fargesplash!
© Produsent

Noen ganger er det bare en liten frisk fargeklatt som skal til for å løfte omgivelsene fra shabby til supertrendy. Naoto Fukasawa har laget en serie store blomsterpotter i plast og i helt riktige farger for Serralunga. Pris på forespørsel, titnett.no.

 
Myk i milde farger
© Produsent

Patricia Urquiola utvider sin teppe- og møbelserie for Gan, og presenterer nå Lana Mangas. Kolleksjonen er laget av enkeltmoduler som kan settes sammen etter behov. Velg mellom gul, korall, rosa, grå og elfenbensfargede tekstiler. Ja takk, én av hver! Pris på forespørsel, Robert Tandberg.

 
Omfavnet
© Produsent

Den spanske designeren Jaime Hayons lekne design er tydelig i danske &Traditions nye stol Catch. Fusjonen mellom den spanske frodigheten og den nordiske moderasjonen har gitt et veldig spennende resultat. 5495 kr, Møbelgalleriet.

 
Mykt papir
© Produsent

Finske Woodnotes lager tekstiler av foredlet papir. Seaborn er et kast i håndstrikket papirgarn, designet av Ritva Puotila. Fra 4785 kr.

 
Iøynefallende
© Produsent

Globe Lights er en ny lampe fra de flinke damene bak svenske Studio Vit. Små runde pendler spiller blant annet sammen med en stor hvit stålreflektor, og skaper en spennende installasjon. Her kan du sette sammen din egen lysskulptur, og forhåpentligvis være like flink som Studio Vit til å bruke de geometriske volumene som dannes av kombinasjonen materialer og lys. Pris på forespørsel, studiovit.se.

 
På en rosa sky
© Produsent

Luftige Swingrest er en nyhet fra den franske designeren Daniel Pouzet for tyske Dedon. Akkurat her vil vi tilbringe varme, vakre sommerdager, lene oss tilbake og slappe av med en god bok! 63 000 kr, Ballerud hagesenter.

 
Strandet
© Produsent

Tankene går kjapt i retning Stillehavet og Thor Heyerdahl ved første møte med den flåteaktige utendørssofaen Kontiki fra italienske Emu. Vi digger at et stykke norsk historie er inspirasjonen! Pris på forespørsel, Expo Nova.