Snadder til kjøkkenet

Nytt år, nye muligheter til å nå nye høyder på kjøkkenet! Gjerne ved hjelp av noen av disse 11 godbitene.

© Produsentene

Vi er alltid ute etter fine og praktiske ting til å pimpe opp kjøkkenet med, og her har vi plukket ut 11 fine saker vi gjerne kunne tenke oss akkurat nå.

Klikk deg videre for å finne dine favoritter, her er både store og små ting som kan gjøre kjøkkenlivet ditt enklere. (... eller stiligere!)

Brukskunst
© Produsent

Oppbevaring i porselen passer til både servering og pynt. Chapeau fra Lyngby Porselen er en mattglasert kulørt krukke med lokk, laget av Milia Seyppel. 715 kr, designtogo.no.

Skål!
© Produsent

Wik og Walsøe har gjort suksess med porselensserviser, nå er det glasserien Dugg som står klar til å erobre markedet. Dette er noe å samle på! Koster fra 234 kr, glassoginterior.no.

Kult til krydder
© Produsent

Swing er salt og pepperkvern i myke, runde former av steinhardt støpejern fra Skeppshult, designet av Carl & Carl, 359 kr.

Kvalitetsgryter
© Produsent

De fineste høyglanspolerte grytene i kraftig stål har i tillegg alle funksjoner et slikt kvalitetsprodukt skal ha. Som Goma fra Nuance! 499 kr for 1,6 liter med lokk.

Liten luksus
© Produsent

Prima Donna XS De Luxe fra DeLonghi har en stillegående kaffekvern med 13 justerbare innstillinger, slik at du kan kverne selv eller bruke ferdig malt kaffe. Og så er den bare 19,5 cm bred med en kapasitet på 1,3 liter. 13 000 kr.

Send saltet, takk!
© Produsent

De nydelige salt og pepperkvernene Craft tåler å stå fremme
på alle veldekkede bord, med sin fine materialkombinasjon av eik og svart og hvit marmor. Craft er designet av danske Simon Legald for Normann
Copenhagen, og fås i to ulike størrelser. Fra 600 kr for et sett.

Renskåret
© Produsent

Det er veldig stas å kunne transjere stilfullt og elegant, mens gjestene ser på. Det krever litt teknikk, men aller mest skarp kniv og godt utstyr i god design - noe Grand Crus transjersett med kokkekniv og stekegaffel har. 949 kr, skjærebrett, 549 kr, Rosendahl.

Stilig servise
© Produsent

Vi får aldri nok vakkert håndlaget stentøy. Dette kan du få som fullt servise, fra 152 kr per del, chimalaya.com

Skvettlapp
© Produsent

Av alle smarte ting du ikke visste at du trengte, så er Tidy, bordskåneren fra Rig-Tig by Stelton, en god hjelper. Her kan du sette det varme grytelokket i furen, eller legge fra deg redskaper i bruk. 89 kr.

Pausetid
© Produsent

Bare emballasjen til Harney & Sons er verdt pengene, men i tillegg er teen faktisk både fantastisk god og organisk. 125 kr, harney.no

Til dressingen
© Produsent

Hvit Riflet-serien fra Royal Copenhagen får stadig nye medlemmer. Den 40 cl-store flasken, som er egnet til mer enn bare dressing, har en kule i
lokket som sørger for en perfekt dosering og et mykt silikonbelegg som gjør at den siste dråpen alltid slipper fra en dryppfri kanne. 309 kr.