Nyheter til stuen

Hvis vi skal ha noe nytt til stuen, er det meget mulig at disse godbitene havner på ønskelisten!

7 strøkne nyheter til stuen
© Produsentene

Vi skal forhåpentligvis tilbringe de neste månedene utendørs i hagen, men på ett eller annet tidspunkt skal vi jo flytte inn i stuen igjen. Og da vil vi veldig gjerne at en eller flere av disse nyhetene strå og venter på oss i stuen ...

Se alle på de neste sidene!

Lampe-snadder
© Produsent

Lampen Collar er en nydelig kombinasjon av skandinavisk design og spansk eleganse. Den organiske skjermformen gir et indirekte fint lys. Collar er designet av Jordi López Aguiló og produseres av Nordic Tales. Pris på forespørsel.

Dobbelfunksjonell hylle
© Produsent

Hyllen Do i ubehandlet eik fungerer også som en herlig romdeler. Navnet har den fått etter ordene del og organiser og møbelet er designet av Rikke Frost for Skagerak. Hyllene har en melaminplate som gir en liten fargekontrast, og gjør hyllen lett å holde i stand. Kjøp den hos skattekammeret.no.

Nette sidebord
© Produsent

Vi klarer nok ikke å nøye oss med bare ett av disse fine bordene, vi vil ha dem alle - i en slik gruppe! Platen på småbordene Bol er i emaljert
metall og sitter fast i understellet med en magnet. Design Sarah Böttger for tyske Supergrau. Fra 3950 kr.

Lampe helt på vippen
© Produsent

Det tyske designstudioet Aust & Amelung har laget A floor lamp basert på vektstangprinsippet. På den ene enden er lampeskjermen, mens på den andre henger en flyttbar sandpose. Vi må dessverre vente litt før de er klare på markedet, men den som venter på noe godt ... aust-amelung.com.

Messing og marmor
© Produsent

Messinghyllen Morse fra danske Ox må være det fineste du kan henge på veggen akkurat nå. Takket være et fleksibelt system, kan du velge mellom fem ulike marmorplater, og få den akkurat som du vil. B 80 cm, 4550 kr, oxdenmarq.com.

Vakkert gulvteppe
© Produsent

Den skotsk-indiske designduoen Doshi Levien har latt seg inspirere
av Indias Rabari-folk. Kreativiteten og fargekombinasjonene som kommer til uttrykk i folkegruppens smykker og broderte drakter, gjenspeiles nå i teppekolleksjonen Rabari for Nanimarquina. Et kunstverk for gulvet! Pris ikke fastsatt ennå, Expo Nova.

Perfekte stilleben
© Produsent

Den nederlandske designeren Carolina Wilcke har skapt de vakreste produkter inspirert av rembrandtske stillebensmalerier fra 1600-tallet. Opprinnelig var Tafelgenoten ment som et kunstprosjekt for et galleri, men nå har Carolina satt gjenstandene i produksjon. Hurra! carolinawilcke.nl