Nydelige nyheter

Værsågod, her har du 10 nyheter du kan notere på ønskelisten med én gang!

10 heite møbelnyheter
© Produsentene

En stol som står på skrå, potteskjulere i gull, nydelig marmor ... Vi har plukket ut ti fine nyheter som vi vil ha kloa i!

Finn dine favoritter på de neste sidene!

Liten blomstereng innendørs
© Produsent

Vasen Äng fra Klong er designet av den svenske designeren Eva Schildt, som har tatt den tradisjonelle «bollen med oasis» til et helt nytt nivå. Denne vil vi ha til å sette vårblomstene i! Fås i to størrelser, fra 625 kr, norrgavel.se.

Naturlig vakker marmor
© Produsent

Vi elsker det tilfeldige spillet i vakker marmor, spesielt når det kommer i presise geometriske former som her. Firmaet Nordstjerne har spesialisert seg på dette og lager produkter som ikke er så hysterisk dyre, slik ting i tiden har en tendens til å bli. Den lille grønne marmorbollen,180 kr, fatet på 15 x 30 cm, 598 kr, og bokser, fra 269 kr, nordstjerne.eu.

Potteskjulere i gull
© Produsent

Den svenske designeren Monica Förster har videreført Skultunas tradisjon om å skape vakre ting ut fra ett stykke metall. Blomsterpottene har en kjent form fra tradisjonelle terrakottapotter, men messingen gir dem en ny dimensjon. Fra 598 kr per stykk, norrgavel.se.

Modulsofa i valgfri farge
© Produsent

Blå Stations nye sofa, Code 27, er konstruert rundt 27 cm-tykke moduler i ulike bredder, slik at du selv bestemmer hva som skal være ryggstø og hva som skal være sittepute - og foran og bak. Sofaen kommer i flere størrelser, og du kan kombinere farger på trekket - om du tør. 29 500 kr.

Skjev stol og bord av marmor
© Produsentene

Stolen 9,5o er et prosjekt fra danske Frama som utforsker skillet mellom kunst og design. Stolen ble skulpturell, men også funksjonell, og hellingen på 9,5 grader gjorde den sterk nok til å slippe stabilisering på tvers. Litt nerdete, men ganske moro! 3900 kr, Kollekted.

Vi er takknemlige for at Patricia Urquiola reddet marmoren som var et steinkast unna skrothaugen etter et jordskjelv i Italia. Origami heter bordet fra Budris Earthquake 5.9 Collection, pris på forespørsel.

Til ting og tang
© Produsent

Japanske Nendo laget lampeserien W132 for svenske Wästberg i fjor, og under lanseringen ble det laget en installasjon som viste lampenes fleksible modulsystem. Det ble laget mye gøy med alle mulighetene, og nå får også vi gleden av disse. Tilbehøret som komplementerer serien kan brukes til mye - fruktkurv, plantepotte eller fuglebur - og står på små pidestaller, akkurat som lampene. Fra ca. 3020 kr per stykk.

Skulpturelle lamper
© Produsent

Vi gjentar det gjerne: Nå skal lampene være som skulpturer, og aller helst i farget glass. Med Pick-n-Mix-kolleksjonen fra Rothschild & Bickers kan du velge fargen på glasset og ledningen, og du kan variere med fine lyspærer. 2970 kr, rothschildbickers.com.