Nydelig nytt

Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå? Her er våre 10 favoritter!

© Produsentene

Klikk deg videre i galleriet for å bli inspirert!

 
Avslappet byliv
© Produsent

Jotuns nye fargekart for Lady Pure Color er en inspirerende samling fargekombinasjoner som har gitt oss lyst til å sprette inn i malerskjorten igjen. Nyansene i Urban Casual-linjen er akkurat passe retro, passe maskuline og passe industrielle til at vi liker den ekstra godt.

Les mer om de nye fargene her: Jotuns juveler

 
Blomstring ...
© Produsent

Bloom er et lite stykke nordisk natur i blank porselen. Anne Black har tenkt på både markblomster og mosetepper fra våre dype skoger! Sanselig og sart i hånddreid porselen. Fra 150 kr.

 
Frekke farger
© Produsent

Møbelprodusenten Bolia har vært lynrask til å plukke opp de heteste trendene med spennende fargekombinasjoner og tøff materialmiks i sin nye høstkolleksjon. Ta en titt på hjemmesiden deres - inspirerende, synes vi! bolia.com

 
Hel ved
© Produsent

Det er alltid moro når man kan fornye rommets uttrykk på en enkel og rimelig måte. Lysestakene Lumberjack fra Normann Copenhagen kommer i tøffe farger, så det er bare å mikse og matche etter ønske. Fra ca. 160 kr.

 
Naturlige nyanser
© Produsent

Med hjelp av danske bistandsmidler har Aiayu bygget opp en fantastisk strikkefabrikk i Bolivia, som leverer den vakreste strikk i nordisk design. Vi har alle lyst på disse pleddene, i akkurat denne paletten. Fra 2799 kr per stykk.

 
Opp med beina
© Produsent

Ro, Fritz Hansens nye, men allerede veldig populære lenestol, har akkurat fått følge av en skammel. Nå er det nemlig komfort som teller. Jaime Hayon har nok skapt en klassiker! 6500 kr.

 
På løpende bånd
© Produsent

Vi får aldri nok av småbord. Japanske Nendo har tatt for seg indisk håndverk med veving av metalltråder i runde former og gitt det et nytt estetisk og presist uttrykk, utført av produsenten Gan. Pris på forespørsel hos Robert Tandberg.

 
Rustikt stentøy
© Produsent

Danske Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft har drevet butikken Stilleben i København i ti år, der de har fremmet bruken av moderne håndlaget keramikk i skandinaviske hjem. For å feire jubileet har de nå designet sin egen serie og fått den håndlaget av Eric Landon. Fra ca. 100 kr per del, stillebenshop.dk.

 
Stram sofabenk
© Produsent

Baxter overrasker alltid når de presenterer sine nyheter. Det er alltid topp kvalitet, og material- og fargekombinasjonene legger føringer i markedet.
Pris på forespørsel, Christian's.

 
Synsbedrag
© Produsent

Like Paper heter lampen fra den tyske designduoen Miriam Aust og Sebastian Amelung. Det skjøre papiraktige uttrykket er imidlertid bare lurerier, for dette er betong! Et par-tre stykker av disse står øverst på ønskelisten vår akkurat nå. 2600 kr per stykk, Kollekted.