Litt nytt til badet?

Badet skal være en kilde til velvære og et rom som oppfyller familiens basale behov. Her er nyhetene som forener dem begge.

Vegg med variasjon
© Produsentene

Nyt veggelementet CTline, designet av Victor Vasilev, med hyller i forskjellige høyder. Kan monteres med speil på forsiden, produsert i Corian. Pris på forespørsel hos Boffi.

Vipp på veggen
© Produsentene

Stilren hvit hylle, som passer til Vipp-bøtten din, laget i pulverlakkert aluminium. Fås i to størrelser, B 50 cm, 1395 kr, og B 100 cm, 2195 kr. Fra Vipp.

Delikat dekor
© Produsentene

Skulpturell servant i materialet Silestone, som består av 93% kvarts, fås i 60 farger. Modellen Balance koster 11 085 kr hos silestone.com/no.

Som to dråper vann
© Produsentene

Dråpeformet knagg i tre. Dropit fra Normann Copenhagen er kommet i hvitt, blått og coral. Fås i to størrelser i sett av to til hhv. 220 kr og 275 kr hos Illums Bolighus.

På en snurr
© Produsentene

Dreibart skap med speilfront på den ene siden og hylleoppbevaring på den andre. Lineabeta fra Cassøe fås i seks farger. H 176 x B 25 cm, veil. 3959 kr.

Myke møbler
© Produsentene

Møbler på badet bryter med det kjølige porselenet og flisene. Velger du noe i tre, tilfører du samtidig varme i kraft av det naturlige materialet. Hva med Mekong-stativet fra Slowfashionhouse? Perfekt til håndklær og badekåper. Fås også i hvitt og natur, laget i teak. 2480 kr + frakt.

Et lite vink er nok
© Produsentene

En liten berøringsfri armatur, som er både hygienisk og reduserer vannforbruket. Finske Kirsi Svärd har designet Vienda for Oras. Koster 2100 kr.

Fargevarsel
© Produsentene

Lyser armaturen rødt, er vannet varmt. Lyser den blått, er det kaldt. Iqua L10i fra Cassøe er en berøringsfri armatur med lysindikasjon på temperaturen. Importør Sanitch, veil. 6900 kr.

Runde former
© Produsentene

Brødrene Bouroullec designet for et par år siden den komplette baderoms-serien Axor Bouroullec. Nå er det kommet nye armaturer til den vakre serien, her er en 3-hulls armatur til montering i servant med runde grep, 5366 kr, Hansgrohe.

En fisk ved navn...
© Produsentene

Badekaret Wanda fra Antoniolupi er laget i komposittmaterialet Ceramilux, holdbart og glansfullt, nesten som porselen. Vakkert som frittstående element med ryggstøtte integrert i designen. Koster 49 000 kr hos viamilano.no.

Tilpass trykket
© Produsentene

Reguler dusjstrålen med et trykk på panelet bak på den nye Power & Soul-hånddusjen med 160 mm stort hode. Du kan velge mellom fire stråletyper. Dusjen fra Grohe har en vannføring på 9,4 l/min. Pris på forespørsel.

Liten og nett
© Produsentene

Små baderom er blitt Alapes spesialiteter. Her er en liten rund servant til veggmontering, glasert innvendig og utenpå, 8125 kr, Alape.

Hjemmespa
© Produsentene

Nordic Spa er navnet på en ny serie velværeprodukter som passer like godt til ham som til henne. Kun basert på naturprodukter og planteoljer. Her er det Water body balm og Earth håndsåpe til hhv 249 kr og 119 kr. Fra By Nord.

Tørr på bena
© Produsentene

Badematter i fire nye fargenyanser, Love fra Himla i 100% bomull, 50 x 80 cm. Koster 350 kr hos Verket interiør.

Opplyst geometri
© Produsentene

Philippe Starck har designet baderomsmøbler for Duravit siden 1994 og har fornyet sortimentet jevnlig siden det. Senest med dette speilskapet geometrisk inndelt i felter. Det ene har integrert belysning. Bak den store speildelen er det oppbevaring og stikkontakt. Koster fra 6968 kr.

Nett og nydelig
© Produsentene

En enkel skuff under vasken gir en nett møbelløsning for mindre baderom. Zaro fra Dansani fås i flere finertyper. Som vist, inkl. Menuet-vask og speil med integrert lys, koster 17 200 kr.