Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Lekre lampenyheter

Se åtte strålende lampenyheter som vil lyse opp tilværelsen din.

Plissert lysekrone

© Modo Luce

En håndplissert skjerm kombinert med den klassiske koneformede lampefasongen gjør Florinda til en spesielt vakker taklampe. Fås enten som tre- eller seksskjermers lysekrone. Lampen er helt ny fra produsenten Modo Luce, så pris og forhandler fås hos Ally group.

Lys i gammel klassiker

© Gubi

Den klassiske Semi-pendelen er tilbake! Lampen ble designet av Claus Bonderup og Torsten Thorup i 1967, og har blant annet vært brukt som kastevåpen i en James Bond-film. Nå er den relansert i hvitt og svart av Gubi. Diam. 30, 47 og 60 cm, fra 1205 kr hos blant annet Illums Bolighus.

Lysende betonglampe

© Foscarini

De italienske designerne Lucidi og Pevere har laget Aplomb, en traktformet lampe i betong for Foscarini. Pendelen har en røff overflate, men et transparent lag gir lampenen jevn overflate. Koster 2887 kr, hos Expo Nova lys.

Nettverk

© Stilverk

Stemningsfulle lamper fra Foscarini. Lang, smal pendel, 5366 kr, kort, smal pendel, 4103 kr, og kort. bred pendel, 7124 kr. Alle fra Stilverk.

LED-lampe

© Holbech Design

Kerteminde fra Holbech Design er en flott, enkel pendel som utnytter muligheten LED tilbyr. Opale rør leder lyset nedover, og skjermene sprer et indirekte lys ut i rommet. 5300 kr, hos Creolight.

Rustikk

© bo-bedre.no

Vintage pendellampe i linstoff, 1890 kr, Milla Boutique.

Langarmet spot

© Zero

Beam er designet av Johan Carpner for svenske Zero. Pendelarmaturet, som det heter, er en spot i storformat som kan brukes både som arbeidslys og stemningsbelysning. Fås mattlakkert i hvit eller rød og i tre forskjellige lengder. Diam. 50 cm, h 60, 90 eller 120 cm. Pris på forespørsel hos Glamox.

Vendbar lampe

© Holmegaard

Two-way-lampen i opalglass fra Holmegaard er designet av Christina Halskov og Hanne Dalsgaard. Lampen fås både som bordlampe og som pendel, den er 18 cm høy, som pendel har den en diameter på 10, 14 eller 30 cm. Bordlampe 3295 kr, Pendel, hhv. 1995, 2195 og 2995 kr.

Håndplukket til deg