Kule kjøkkennyheter

Vi har plukket ut åtte fine nyheter til kjøkkenet ditt! Finn dine favoritter her.

8 nyheter til kjøkkenet
© Produsentene

Det er alltid plass til noe nytt snadder på kjøkkenet, være seg små oppbevaringsløsninger, servise eller annet tilbehør. Og fargene må gjerne bære bud om en lysere årstid og varmere vær!

Vi har plukket ut noen fine nyheter som du kan sette på kjøkken-ønskelisten nå.

Bake, bake søte!
© Produsent

De varmebestandige silikonhåndtakene og slipp-lett-overflaten på Le Creusets springform gjør den veldig god å jobbe med. Formen tåler opp til
240 grader. 249 kr.

Enkel endring
© Produsent

Vi er ofte ikke så glade i å ha så mye på benken, men i hyllene går det helt fint - så lenge selve hyllen er like liten og diskret som ikeas Botkyrka. Den syltynne metallplaten lar produktene komme i fokus, slik at uttrykket blir hva du tilfører - vakre naturmaterialer, skinnende overflater, kjære gjenstander ... Det er selvfølgelig helt opp til deg. 195 kr.

Fine former
© Produsent

Iittala har utvidet den snart sju år gamle serien Taika med helt nye deler. Vi liker godt de enkle formene av Heikki Orvola og at de slavisk- og japansk-inspirerte illustrasjonene av Klaus Haapaniemi har fått godt med luft rundt seg. Dyp tallerken, 229 kr, dippskål og keramikkskje, 22 kr per stykk.

Vaffelvevde kluter
© Produsent

Det er mye praktisk i mikrofiber, men det fineste er tross alt en skikkelig vevd kjøkkenklut i 100 prosent bomull. Du kan jo bytte mellom hverdag og fest? 129 kr for tre, Bon Dep.

Nye, gode kopper
© Produsent

De nye Grand Cru Soft-termokoppene fra Rosendahl er på vei inn i butikkene. De gode formede koppene kommer uten hank, og fås i størrelser på 22 og 26 cl. 339 kr for to stykker.

Stålkontroll med fine kurver
© Produsent

Vi elsker disse praktiske trådkurvene i varierende metaller. De har det lille ekstra som gjør dem kule på hyllen og fine på benken. De passer til nesten alt! 297 kr, House Doctor.

Fabelaktig god te!
© Produsent

Du har kanskje lagt merke til de fargerike boksene allerede? Teen fra Fabel fås i nydelige blandinger, og hver boks består av to ulike tetyper. 200 kr.

Vårslipp fra Ferm Living
© Produsent

Den nye kolleksjonen More fra Ferm Living er full av merkets gjenkjennende geometriske former. Her er det produkter i messing, tre, tekstiler, papir og laminat som antagelig passer perfekt på kjøkkenet ditt!