Hold sengen!

Sengen er kanskje det møbelet vi bruker aller mest. Så da bør den jo styles så den er like pen å se på som den er god å ligge i? Her er 8 inspirerende drømmer til soverommet.

 
Drømme-soverommet
© Produsentene

Vi bruker mange timer på soverommet i løpet av en uke, og da bør vi kanskje vurdere å gjøre sengen til et huggelig sted å være?

Vakre tekstiler, smarte nattbordsløsninger, sanselige duftlys og fine puter ...

Vi gir deg 8 soverom som gir deg all grunn til å våkne oppmed et smil!

 
Borte vekk!
© Produsent

Plasser vekkerklokker, ladere og alt annet av nødvendig småtteri inni nattbordet. Da har du alltid et ryddig rom, og kan skape stemning med det som er fint. Nattbordet Nordli fra Ikea har skjult skuff og grenuttak langs det ene benet. 595 kr.

 
Dus harmoni
© Produsent

Skap litt mer liv i det hvite rommet ved å gi interiøret en anelse farge. Kombinert med grove materialer skaper du en naturlig skjønnhet. Sengesett, Indigo, fra 599 kr, gardin, 499 kr, putevar, 199 kr, alt fra Princess.

 
Industriell bohem
© Produsent

En eklektisk miks av matchende gjenstander skaper både spenning og ro. Puter fra 228 kr,
og pledd 564 kr, begge fra House Doctor.

 
Hotellfølelsen hjemme
© Produsent

Det skal så lite til: Helt hvitt, rent, crispy sengetøy - ingenting slår det! Vi hopper gjerne til køys med denne herligheten, der alt, fra seng til putetrekk, er fra Mille Nott

 
Stringent komfort
© Produsentene

Vil du spille på arkitekturen er det fint å understreke de enkle formene der luft og rom er like viktig som de faktiske objektene i rommet. De nederlandske designerne Scholten & Baijings har spilt på stramme linjer og fargefelt i sin sengetøyserie Colour Block og teppet Dot. Sengesett, 579 kr, teppe, 2549 kr, begge fra Hay.

 
Søte drømmer
© Produsentene

Lag en romantisk himmelseng av florlette tekstiler. Gi den et tøft og tilfeldig oppheng, så unngår du at det blir sukkersøtt. For å skape et frodig miljø er det lurt å samstemme fargenyansene. Gulvteppe i kuskinn, 11 700 kr, puter, fra 550 kr, sengeteppe, 1850 kr, stort duftlys, 1200 kr, alt fra Scapa Home.

 
Ut i naturen
© Produsent

Fargeskalaen inspirert av nakne fjellformasjoner gir et univers av vakre gråtoner. Velger du nøytrale farger, er det viktig å spille på lyset! Sengesett, fra 1100 kr, By Nord.

 
Blomster(s)eng
© Produsentene

Ikke glem soverommet når du fyller huset med vårens og sommerens blomster. Det er ikke sikkert at vinduskarmen er et egnet sted, så tenk alternativt. I likhet med garderoben er det fint å variere med sesongen, også i puter og sengetøy. Vi har valgt et lyst, vårlig mønster med gule kirsebærblomster, designet av Susanne Schjerning for Rikki Tikki. Fra 599 kr.