Grått gull

Kombinasjonen grått pluss oransje, krydret med sanselig lin og markerte strenger er en favoritt akkurat nå. Her får du kjøpetipsene.

12 kjøp i grått og oransje
© Produsentene

Kalde gråtoner gjør seg usedvanlig godt sammen med den varme oransje. Og med en nøytral base i grått, kan du slå deg løs med tilbehøret uten at det blir seende ut som et sirkus eller et barnerom.

På de neste sidene kan du plukke dine favoritter blant våre tolv utvalgte.

Fin oppbevaring i filt
© Produsent

Hva denne skal brukes til? Aviser, strikketøy eller kanskje bare småting generelt. Stødig veske i filt som kan holde på hva som helst. 549 kr, Iittala.

Liten vase i oransje
© Produsent

En liten dose knæsj oransje bryter med det grå. Denne lille vasen er en pyntegjenstand i seg selv, eller du kan bruke den til å sette de første vårblomstene i! Minivase, 150 kr, Normann Copenhagen.

Grå stol i filt
© Produsent

Stolen Felt fra Ligne Roset er trukket i, jepp, filt, og har et enkelt, naivt formspråk. Fra 5645 kr, Black & White Studio.

Vase i farget glass
© Produsent

Farget glass er overalt for tiden. Helt greit for oss, når resultatet er så lekkert som dette! Håndlaget glassvase, 886 kr, slowfashionhouse.com.

Lekker pute med striper
© Produsent

Striper skaper liv i grå omgivelser. Og med varme farger som dette, blir sofakroken ekstra innbydende. Pute, 595 kr, Chhatwal & Jonsson.

Grå linpute
© Produsent

Enkelt putetrekk i lin, som snarere understreker en stil enn definerer den. 375 kr, House Doctor.

Rutete håndkle i organisk bomull
© Produsent

Vi tar gjerne med oss det grå gullet inn på badet også. Som dette nydelige håndkleet. Hammaminspirert håndkle i 100 prosent organisk bomull, 379 kr, slowfashionhouse.com.

Grå barkrakk
© Produsent

Vi trenger stadig vekk noen ekstra sitteplasser, og da passer det med en krakk eller to i bakhånd. Som denne. Barkrakken Revolver fra Wrong for Hay-kolleksjonen, har snedige detaljer. 1699 kr, Hay.

Lysestake i sort og grått
© Produsent

Lysestake med tyngde. Weight Here, design KiBiSi, fra 499 kr, Menu

Lekkert pledd med dip-dye-effekt
© Produsent

Selv om den store trenden med dip-dye er i ferd med å dempes noe, skal vi alltids kunne leve med dette nydelige pleddet en stund fremover... Vakkert pledd med fin fargesjattering. Aurora, 995 kr, MIlle Notti.

Oransje stol med grå puter
© Produsent

Vi er fan av Paola Navones stol Eucanistro fra Eumenes. Både rammen i oransje string og de myke, grå putene føles så absolutt veldig rett akkurat nå! Fra 20 900 kr, Kollekted.

Vegghengt telysholder i oransje
© Produsent

Én enkelt pov, eller mange hengt sammen i en installasjon, er så fint! 249 kr, Menu.