8 lekre nyheter

Ny radio, sofa, vase eller kanskje sengetøy? Vi har noen forslag!

Vårens fineste nyheter
© Produsentene

Hvis du har planer om å oppgradere hjemmet, uten å male alle vegger eller skifte gulvene, kan disse shoppingtipsene kanskje være noe for deg? Vi har nemlig plukket ut noen av våre favoritter blant vårnyhetene!

Se de 8 fineste på de neste sidene!

Store vaser fra Kähler
© Produsent

Vi har for lengst hentet inn grener fra naturen og tar vårblomstringen på forskudd. Vasene Omaggio fra Kähler kommer nå i enda større størrelser, og er perfekte som gulvvaser. Den enkle formen med ensfargede penselstriper er enkel å plassere. Fra 587 kr.

Spisebord og -stoler i tre
© Produsent

Bordet Malmö, designet av sloveneren Michal Riabic for Ton, passer perfekt til stolserien med samme navn. Ton produserer også de tradisjonelle Thonet-stolene med sine berømte bøyde trestrukturer, så dette kan de godt! Pris på forespørsel, ton.cz.

Avslappet sofa av Andreas Engesvik
© Produsent

Andreas Engesvik har designet Tiki for svenske Fogia, og sørger i samme slengen for nye takter fra den tradisjonelle produsenten. Vi falt for det lett svevende, men avslappede uttrykket. Slanke smale ben og myke linjer går igjen i flere av vårens nyheter. 28 665 kr, SH Interiør.

Myk morgen med lekkert sengetøy
© Produsent

Nytt sengetøy er som en ny vår for kropp og sjel, og når attpåtil fuglene kvitrer og morgensolen skinner inn vinduet, er det helt ok å våkne. Vi kryper gjerne inn mellom Jens og Henrik - sengetøyet, altså - som er i 100 prosent bomull. 480 kr for et sett, Høie.

Solgul sofa skaper lun stemning
© Produsent

Du tenker kanskje at gul sofa er helt uaktuelt? Men, se! Det er utrolig fint til et lyst nordisk interiør med mye tre og naturlige materialer. Sofaen Rest av Anderssen & Voll for Muuto er ikke helt ny, men den freshe nye fargen er verd å vise - synes vi. 24 950 kr for treseter.

Smart og stilig radio med strømmefunksjon
© Produsent

Det nye med klokkeradioen Tivoli Model Three BT er den trådløse strømmingen via innebygget Bluetooth A2DP-teknologi, som skal være av høyeste kvalitet. Ellers er den ganske uforandret siden introduksjonen for ni år siden. 2999 kr.

Solid sommerkolleksjon fra Menu
© Produsent

Menus transformasjon de siste par årene er intet annet enn imponerende. Nylig presenterte den danske produsenten nok en vår- og sommer-kolleksjon som er to die for. Satsingen på god design og skikkelige materi­aler har gitt resultater! Se alle godbitene på menu.as.

Heftige hyllesystemer med mange kombinasjonsmuligheter
© Produsent

Hyllesystemet T030, som Piero Lissoni designet for Lema for noen år siden, er i stadig utvikling. Systemet har uante kombinasjonsmuligheter, og det er alltid inspirerende å se hvordan det kan kombineres. Her er en variant som er dimensjonert til å passe de mer moderate rom i hjemmet. Men vi kan anbefale en drømmereise gjennom alle de rå kombinasjonsmulighetene på lemamobili.com.