7 stilige sitteplasser

Her er de heiteste nyhetene på stol- og sofafronten. Rett inn på ønskelistene våre!

Nye stoler og sofaer
© Produsentene

Det er mulig at vi allerede har både sofa og stol. Men det betyr jo ikke at vi ikke kan ønske oss noe nytt, eller hva?

På de neste sidene kan du se 7 av de heiteste nyhetene på stol- og sofafronten. Klikk deg videre og finn dine favoritter!

Dansk klassiker med spansk produsent
© Produsent

En klassiker fra 1950-tallet ser dagens lys - igjen. Spanske Kettal relanserer danske Nanna og Jørgen Ditzels The Basket Chair, i eik og vidjekvistflett, og en ny uteversjon i kunstfiber og teak. Pris på forespørsel, Expo Nova.

Nomadeliv med teppesofa
© Produsent

Bandas er et modulteppesittesystem som Patricia Urquiola har designet for Gan. Møbelet er tilpasset vår nye nomadetilværelse, der alt kan tilpasses alt. Pris på forespørsel, Robert Tandberg.

Nytt liv til gammel stol
© Produsent

Etter at Vitra kjøpte Artek i fjor, har det forgått en fargerevolusjon hos den finske produsenten. Vitras fargedirektør, Hella Jongerius, har gitt Alvar Aaltos stol fra 1933 nytt liv med spennende nyanser fra hennes vitrapalett. 23 128 kr, Vitra.

Skinnhellig krakk
© Produsent

Vi har tidligere avslørt et kjærlighetsforhold mellom Bo Bedre og denne krakken i kjernelær med messing- eller smijernunderstell. Østerrikske Nina Mair står bak både den og speilet. Fra ca. 4000 kr, ninamair.at.

Stilig strek på stol og sofa
© Produsent

Den svenske designeren Gunilla Allards sofa- og stolserie Cajal for Lammhults, har en slank stålramme, lik en tegnet strek. Rett på trend fra Lammhults der, altså. Fra 16 800 kr per del.

Kule krakker
© Produsent

MDF Italia har satset på familieforøkelse i Flow-serien. Designeren J. M. Massaud har skapt sju forskjellige varianter av understellet på barkrakken. 7800 kr, kielland-home.no.

Vifteformet rygg
© Produsent

Londonstudioet Doshi Levien overrasket med et helt nytt design for danske Hay. The Uchiwa Chair er en høyrygget lenestol buet som en japansk håndvifte. Pris på forespørsel, hayshop.no