Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

6 tikkende gaver til hus, ham og henne

En klokke er en tidløs gave som garantert faller i smak. Se de lekre utgavene vi har funnet i designbutikkene.

Gigantklokke

© Nomon

Et veggur kan være mye rart. For eksempel kan det dekke hele veggen! Det spanske firmaet Nomon designer vakre og dekorative klokker i store størrelser og mange farger. Effekten er slående.
Veggklokker fra Nomon distribueres av Haraldssøn kontormøbler. En klokke på denne størrelsen koster fra 500 kr.

Lommeur

© Mondaine

Det Sveitsiske urmerket Mondaine er kommet med et nytt lommeur. Med metallenke, lokk som åpnes med et fingertrykk, og et flott, rødt skinnfutteral, er klokken en fantastisk fin og original gave til en stilbevisst mann.
Pris 1590 kr.

Designerur

© Rosendahl

Arne Jacobsen armbåndsur er nedskalerte versjoner av den danske designerens kjente veggklokkerRoman, Bankers og City Hall.
Nytt i år er at den hvite fargen på skiven er skiftet ut med sort, og de hvite timemarkeringene står i skarp kontrast til det sorte uttrykket.
Armbåndsurene fås i tre størrelser: Ø 34, 40 eller 46. Prisen er 3375 kr, 3495 kr og 3625 kr.

Motefarger

© Rosendahl

Arne Jacobsen-urene kommer også i to motefarger i høst. Inspirert av 50-tallstrenden og den klassiske look-en, kommer klokkene med kalveskinnsrem i hvitt eller rødt.

Swatch-klokke

© Paustian

Color Codes-urene fra Swatch er tilbake fra 80-tallet! Plastklokkene kommer i blank eller matt plast, og i 20 forskjellige farger. Modelen er unisex, urskiven er 34 mm i diameter.
Pris 320 kr pluss frakt hos Paustian.

Fargesterk klokke

© Normann Copenhagen

Watch Me heter denne fargesterke klokken fra Normann Copenhagen, og det er jammen vanskelig å la være. Mede denne klokken passer man tiden samtidig som man blir i godt humør.
320 kr pluss frakt og toll fra Normann Copenhagen.

Relaterte artikler