20 nyheter til et personlig baderom

Vi vil ha kvalitet på badet og vi vil at både innredning og tilbehør skal gjenspeile stilen vår forøvrig. Her får du tjue stilige nyheter til badet!

Nye drømmebad
© Produsentene

Det er overraskende hvor stor innvirkning et vakkert og harmonisk bad kan ha på humøret. For det er jo ærlig talt lettere å komme seg ut av sengen og ut på badet hvis du vet at det som venter deg der er et inspirerende og personlig rom?

Vi har plukket ut 20 av sesongens nyheter på baderomsfronten, så du kan finne dine nye badefavoritter.

Klikk deg videre for å se alle nyhetene!

Som en dupp i vannet
© Produsent

Med Duravits nye badekar Nahho, som er over to meter langt og ikke særlig dypt, er det meningen at du skal kunne ligge helt vektløs og flyte i overflaten - mens du til og med hører på musikk under vannet! 42 365 kr, vvskupp.no

Helsvart på badet
© Produsent

Tør du? Det er kanskje ikke helt naturlig for Hvermansen å velge en baderomsinnredning - med porselen og alt - i helsvart. Men om du våger, er du garantert et barskt resultat! Vi har i alle fall latt oss begeistre veldig av Ifös nye Limited Edition-serie, der toalett, servant, badekar og dusj alle er fargelagt med trendfargen. Med ditto vegger, tak og gulv, blir det råtøft! ifosanitar.no

Lette og luftige håndklær
© Produsentene

Vi liker tanken på tynne, lette bomullshåndklær som er lette å ta med på trening eller på stranden, og som i tillegg tar seg godt ut på badet. Disse fine eksemplarene kommer i fire fargevarianter. 180 kr per stykk, House Doctor.(til venstre)

Fine hammam-inspirerte bomullshåndklær får du i to ulike størrelser, i blått eller grått, fra Bon Dep. 179 kr og 379 kr.(til høyre)

Klassiske håndklær
© Produsentene

Lekkert og personlig blir det når navnet på håndkledets eier blir vevd inn i frotteen. 470 kr, Georg Jensen Damask.(til venstre)

Helhvite håndklær føles rent og fresht, og det blir enda bedre når de er av økologisk bomull, som disse. 369 kr, livinggoodies.dk. (til høyre)

Knallfargede detaljer skaper liv på badet
© Produsentene

Innslag av neon gir en liten piff til nøytrale omgivelser. HK Living har fine håndklær, 225 kr.

Fine vaser hører også hjemme på badet! Vi ser for oss disse med nydelige kvister med små, irrgrønne blader på. Fra 1680 kr, selected.tortus-copenhagen.com

Og når du først er i gang: Hva med en svart elektrisk tannbørste med knallfargede detaljer? Black Diamond, 2000 kr, Philips.

Naturdusj
© Produsentene

Tyske Dornbracht er kjent for sin iver etter å gi oss dusjopplevelser som simulerer de vi kan oppleve om vi står ute under åpen himmel. Nye Sensory Sky skal gjøre dusjing til en unik opplevelse som «berører alle sanser». Ulike stråletyper, tåke, lys og dufter kombineres på forskjellige måter for å gi deg en mest mulig naturnær opplevelse. Er du klar for å bruke litt penger? 266 000 kr.

Servanten er servert!
© Produsentene

Denne rustikke lavasteinvasken har en glassert innside som er praktisk i hverdagen. Den grove utsiden og benkeplaten er et vakkert brudd med det stramme, hvite rommet. Vask, 34 126 kr, plate, 4490 kr, Made a Mano. (til venstre)

Alapes modulserie A System Init lar deg kombinere et utall servanter, møbler og overflatebehandlinger, sånn at du kan velge helsvart, for eksempel. alape.com/no (til høyre)

Stilrent og luksuriøst
© Produsent

Vi har visst om danske Montanas inntreden i baderomsverdenen en stund, men først nå er modul-skapene tilgjengelige i Norge. Om du kjenner til produsenten fra før, vet du at det her er et enormt utvalg farger og størrelser, og dermed kan du nå også skreddersy badet. Som vist, 29 516 kr.

Svart på hvitt på badet
© Produsent

Svenske Vedum hiver seg på trenden, med moderasjoner - og det liker vi. Svarte finerskap med marmorplate (valgfritt) og hvitt porselen fra serien Flow gir oss akkurat den edgen vi er ute etter, samtidig som det er tidløst. vedum.no

Tidløse former på frittstående badekar
© Produsent

Det er deilig med badekar - så lenge man har plass, vel å merke. Duravit har skapt noe enkelt og tidløst med sin nye Happy D-serie. 51 600 kr.

Trés chic med inspirasjon fra Paris
© Produsent

H&M Home går for parisisk atmosfære i sin vårkolleksjon for badet, med Coco Chanels klassiske miks av svart og hvitt. Om ikke du har badekar med løveføtter, kan du gjenskape stilen med håndklær, badematte og dusjforheng. hm.com

Varmestue
© Produsent

Dette lille badstuehuset er laget for dem som har anledning til å gi saunaen en sentral plass i hjemmet. Inipi-konseptet er kompakt, transparent og innbydende, designet av EOOS for Duravit. Pris på forespørsel.

Velg selv!
© Produsent

A System Init har mange valgmuligheter. Vi viste deg en helsvart variant på side 110, dette er en mer sober utgave. Bygg ditt eget system og velg blant et stort utvalg glasserte stålservanter, bordplater og overflater i ulike materialer, og blant fire høyder og bredder, og to dybder. alape.com/no