15 stilige nyheter

Vi har samlet et knippe nye produkter du kan la deg inspirere av akkurat nå!

© Produsentene

Ny sesong, nye trender, masse nytt snadder du kan sette på ønskelisten! La deg inspirere av naturen og av sommeren.

Vi har plukket ut 15 nyheter, klikk deg videre for å finne dine nye favoritter!

 
Velkommen ut!
© Produsent

Strand og Hvass har designet en solid, enkel og elegant serie for Cane-line, der det er god plass både ved og på bordet. Bordet Edge har skjulte illeggsplater, og er like velproporsjonert om det er
2 eller 3,3 meter langt. Fra 22 599 kr.

 
Kult med kurv
© Produsent

Vi trodde ikke vi skulle si det, men kurv er tilbake og det er hett. Dermed er danske Sika-Designs Monet-stol ett av de kuleste møblene du kan ha akkurat nå. Stolen er fra produsentens Originals-serie, basert på skisser fra 50- og 60-tallet, og med den ivaretas godt, gammelt håndverk. 2445 kr, babazar.no.

 
En lys idé!
© Produsent

Denne lille messinglampen er bare ett av svenske Per Söderbergs flotte produkter i hans lokal-produserte No Early Birds-kolleksjon. Ca. 1600 kr, noearlybirds.se.

 
Den gode hjelper ...
© Produsent

Den praktiske lille oppbevaringsboksen File, i oljevokset eikefiner med skjulte hjul, er designet av Jessica Signell Knutsson for Asplund. Perfekt til å holde orden på hjemme-kontoret eller til å oppbevare bøker i ved sengen. Pris på forespørsel, A. Huseby.

 
Til arbeid!
© Produsent

Benjamin Hubert har designet en stram arbeidslampe for Örsjö, som ikke overraskende heter Crane. En mengde led-pærer er pakket
inn i det perforerte røret og danner en jevn lyskilde. Lampen kan selvfølgelig justerers opp og ned. 4550 kr, Dkno.

 
Skinnhellig ...
© Produsent

Imon Hasan jobber i feltet mellom gamle håndverkstradisjoner og industriell design. Hans nydelige Wrap-karafler er gode beviser på det. Sjekk simonhasan.com for pris.

 
Helt rått
© Produsent

Den danske keramikeren Gurli Elbækgaards nye Slate-serie har en nydelig rå og naturlig enkelhet. Fra ca. 228 kr per del, formverk.dk.

 
Futurisktisk lampeklase
© Produsent

Furore er en håndlaget lysekrone designet av Lima de Lezando. Supergrau er en ung tysk produsent som leverer superbra saker.
28 700 kr, pluss frakt, supergrau-shop.de.

 
Landlig luksus
© Produsent

Det danske arkitekt- og designstudioet Norm har gått sammen med Menu for å designe og produsere New Norm Dinnerware, et servise av porselen og skifer, til restauranten Høst i København. Til høsten får alle vi andre også kjøpe serviset! Fra 80 kr per del.

 
Sitt ned
© Produsent

Nå vil vi helst være ute, og Gloster produserer flotte møbler som tåler vårt klima. Source Modular er designet av Mattias Hoffman, en herlig fornyelse av den litt tradisjonelle rottingen. Fra 7950 kr per modul, Ballerud hagesenter.

 
Ut på teppet
© Produsent

Nido d'Ape er en nytelse for både bare sommerføtter og det blotte øyet. Kettal har jobbet i to år med å utvikle det robuste tredimensjonale flettede pvc-teppet, som tåler vann, sol og såpe-vask. Selvfølgelig er det selveste Patricia Urquiola som står bak. 14 690 kr per stykk, Ballerud hagesenter.

 
Supre småbord
© Produsent

Cup er tøffe helnorske småbord fra Berg, Knudsen og Hindenes for Fora Form. Bordplatene i nøytrale farger er kombinert med ben i eik, og passer inn hvor som helst. 2990 kr.

 
Rødlig måne
© Produsent

Luna Rossa er en pendel designet av Antonio Sironi for Ligne Roset. Stållampen er rustbehandlet og vokset, slik at hver skjerm har sitt helt egne uttrykk. Led-lyset siver ut bak en stålkupppel i midten og gir et fint lys. Pris på forespørsel, Black & White Studio.

 
Vakker venn
© Produsent

Den spanske designeren Jaime Hayons siste samarbeid med Fritz Hansen resulterte i lenestolen Ro. Stolen er et vennlig tilskudd til den danske produsentens eksisterende kolleksjon, og et møbel man umiddelbart får et forhold til. Hayon klarer, som alltid, å kombinere det moderne med det tidløse, med et snev av humor: Når stolen ses bakfra, «buler» den litt ut, som om noen allerede sitter i den. Presist håndverk og høy kvalitet, for ikke å snakke om sittekomforten i det ekstra brede setet, gjør denne til en venn for livet. Stolen kommer i butikk til høsten,19 350 kr.