10 nye til kjøkkenet

Disse rydder vi gjerne plass til på kjøkkenbenken!

Kult til kjøkkenet
© Produsentene

Det begynner å bli trengt om plassen på kjøkkenbenken, men noen ting skal man alltids få plass til likevel.

Her er 10 nyheter som får innpass på kjøkkenet nå!

Rist løs
© Produsent

Brødristeren Artisan fra Kitchen Aid har den samme kvaliteten og retroutseendet som den klassiske kjøkkenmaskinen, og gjør seg også godt på benken, om du vil. 2812 kr, royaldesign.no.

Bord, dekk deg!
© Produsent

Vil du dekke pent, er lin alltid vellykket. Det naturlige materialet tar til seg farge på en vakker måte og sjatteringene i stoffet blir et fint underlag til borddekkingen. Serviett, 79 kr, løper, 198 kr, duk, 858 kr, Linen Me.

Hverdagsluksus
© Produsent

Kjøkkenhåndkleeet Stripes fra Georg Jensen Damask er vevet i en lin- og bomullskombinasjon som gjør dem effektive. 125 kr per stykk.

Kraftkar
© Produsent

Den nye kjøkkenmaskinen Grand Gourmet fra Wilfa har en av markedets sterkeste motorer på 1500 W, og en kapasitet på 5,5 liter. 3495 kr.

Kjøkkenveien
© Produsent

Det rustikke skapet fra HK Living er praktisk til alle de tingene du trenger på kjøkkenet, og er en fin kombinasjon mot stramme, til og med glansede, kjøkkeninnredninger - om du har plass, selvfølgelig.
21 000 kr, fra babazar.no.

Vakker varme
© Produsent

Vi ønsker oss de aller største kobberkjelene fra Mauviel, men enn så lenge blir vi lykkelige av denne lille, vakre varianten. Kobber varmer jevnere og hurtigere enn andre metaller, derfor er det også ofte mesterkokkens valg. 0,3 l, 499 kr.

Delikat dyppet
© Produsent

Stone Dipped-serien fra den britisk-japanske designeren Reiko Kaneko er intet annet enn nydelig. Fra 120 kr per del, reikokaneko.co.uk.

Dekketøy
© Produsent

Nye frokosttallerkener og ny rosafarge fra Le Creusets stentøykolleksjon. Tallerkenene koster 139 per stykk, muggen og bollen, 369 kr og 204 kr.

Steingod
© Produsent

En skikkelig morter blir man fort avhengig av på kjøkkenet. Her er en tosidig variant i marmor som kan brukes som dyp morter eller grunnere støter. Ädelsten, 89 kr, Ikea.

Smart med silikon
© Produsent

Du får godt grep om denne fine skålen fra Eva Solo, den har nemlig et avtagbart silikonskall. Små skåler får vi aldri nok av, så denne kan få flytte inn! Skål, 299 kr.