Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Strømlinjeformet kjøkken

Rene, glatte flater og stål står i fin kontrast til varmt treverk i dette spennende kjøkkenallrommet.

Strømlinjeformet i skogen

© Inger Mette Meling Kostveit

Kjøkkenet heter Seta og har glatte høyglanspolerte fronter i skinnende hvit billakk som her får tøff kontrast mot en blankpolert benkeplate i svart granitt. Over koketoppen er det montert to sylinderformede ventilatorer fra Eico og på veggen for enden av arbeidsøya har eierne installert en flatskjerm til kombinert tv og pc-bruk.

Frontene er grepsløse, skuffene er utstyrt med servo-drive åpne- og lukkefunksjon. Skapdørene har touch-open. Overskapene har fronter i aluminium og frostet glass som viderefører det langsgående vinduet over benken. Legg merke til at bunnen i overskapene består av en integrert lyshylle som både gir godt lys ned på benken og oppover i skapet – en effekt som forsterker det lette vinduslignende preget. Blandebatteriet, som også er utstyrt med lys, er modell Eve fra KWC.

Et godt tips er å gjøre som Lene og Tommy og utnytte det dype vinduet til å lage en hyggelig benk hvor gjester kan sitte mens matlagingen pågår.

Relaterte artikler