Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Ovner og komfyrer

Designen er stilren - BO BEDRE presenterer flotte ovner og komfyrer

200709_hvarer_ovne_design_full.jpg

© bo-bedre.no

Å sjekke steken er blitt langt mer behagelig med nye Vision. Ovnsrommet er hevet cirka 12 cm, og glassruten er blitt både høyere og bredere i forhold til en tradisjonell komfyr. Ovnen har også et flott, skråstilt betjeningspanel. En brukervennlig model fra Electrolux, energimerket A. Prisen i hvitt er 10.095 kr, og i rustfritt stål kroner 10.395.

Lekker design og en høyteknologisk ovn. Denne komfyren fra De Dietrich er både intuitiv og enkel å betjene samtidig som den tenker for deg. Hundrevis av oppskrifter er programmert – og det automatiske kokesystemet har full kontroll. Gjennom et interaktivt Color Matrics display kan du kontrollere og justere med enkle grep. Forteller du komfyren hvilken type kjøtt du putter inn, så innhenter en sensor informasjon og forteller deg hvor på dyret stykket har sittet. Som om ikke det var nok, kommer den også med ferdige forslag til passende retter. Fås i rustfritt stål eller aluminium. Ikke prissatt ennå.

Sort glass og børstet aluminium gir et tøft og trendy uttrykk til en ganske tradisjonell innbyggningsovn. B 2ORA-E er en ovn med varmluft og Aqua Cleansystem. Ovnsrommet er på 53 liter. 6695 kr koster denne ovnen fra Gorenje.

Dampovnen er å finne i mange profesjonelle kjøkken pga. de gode smaksopplevelsene man oppnår. Til ditt hjem kan du for eksempel velge HB 26D550 fra Siemens som koster 16.500 kr. Vil du ha varmluft, må du legge til 5000 kr.

Gasskoketoppen PTS 605 er et bevis på at Smeg hører til de ypperste innen design. Den er 60 cm bred og beregnet til naturgass, men kan omstilles til flaskegass. 10.490 kr.

Du kan steke maten din direkte på de glasskeramiske platene på Eicos nye 75 Z2 Vital. Med koketoppen følger det flere innsatser til formålet. Selve toppen er 75 cm lang og 50 cm dyp og koster 11.990 kr.