Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Moderne kjøkken med rustikk eleganse

Små smarte grep gjør at det moderne kjøkkenet passer perfekt i den klassiske jugendvillaen på Nordstrand. Kombinasjonen av moderne og tradisjonell materialbruk i kjøkkeninnredningen knytter rommet sammen med resten av huset på en naturlig måte.

Kjøkkeninnredningen med

© Sturla Bakken

Det opprinnelige kjøkkenet i huset til Anne Kathrine og Dag Arne var upraktisk plassert i forhold til den sosiale familiens levesett. Derfor flyttet de kjøkkenet frem mellom hall og stue, til en
mer sentral del av huset. Store skyvedører gir direkte tilknytning til stuen og mulighet for å åpne opp for etterlengtet gjennomgående lys. Den åpne passasjen fra hallen gir luft og tilgjengelighet.

Den travle familien ønsket seg et moderne og funksjonelt kjøkken, men ønsket samtidig å bevare det klassiske uttrykket. Rommet er godt over tre meter under taket, og det var viktig for paret å
videreføre den lyse og luftige stilen. Derfor valgte de vegger og veggseksjoner i hvitt for å bryte med de svarte høyglansfrontene på benkemodulene.

Hvitmalt panel ble lagt på endeveggen og på kjøkkenøyas to sidevegger for å trekke linjer til den klassiske byggestilen. På vindusveggen bak koketoppen og kjøleskapene,er det lagt hvite mosaikkfliser som en spennende materialkontrast. Husets hjerte rommer alle ønskelige funksjoner og er blitt det funksjonelle samlingspunktet familien ønsket seg.

Håndplukket til deg