Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Kjøkkennyheter

Mange muligheter:

© bo-bedre.no

Den raffinerte Black Oak er en spektakulær motpol til Glacier Whites zenaktige renhet. Lek med forskjellige farger og kvaliteter, og skap din personlige stil med den nye U-Serien fra Uno Form.

Tilbake til hvitevarenes røtter - hvitt.

© bo-bedre.no

Bosch lanserer nå innbyggingsserien The Perfect Match. Som navnet tilsier, leverer serien full match hva gjelder farge, design og funksjon. Hvit induksjonstopp, med TouchControl og boostfunksjon for kokesoner. Koster 12.990 kr, Bosch.

Nytt familiemedlem.

© bo-bedre.no

Nå utvides Mano- serien med en skål i den kjente lekende designen, som sammen med små og store kopper setter fargeglede på frokostbordet, 224 kr, Kähler.

Teknologi på høyt nivå

© bo-bedre.no

CoolMedia er et moderne kjøleskap som kombinerer det siste innen teknologi med brukervennlighet. Bak den sorte glassdøren er det integrert en 17-tommers LCD-skjerm. Kjøleskapet er utstyrt med både touch-kontroll og fjernkontroll, innebygde høytalere og en USB-port. DVD, CD-spiller. 26.990 kr, Siemens.

Funksjonell rundt bordet.

© bo-bedre.no

Denne sausekaraffelen er lett å helle av og kan brukes til både kald og varm saus. Less er designet av Charlotte Mohn. 790 kr fra Magnor.

Svart tråd.

© bo-bedre.no

Salt og peppersettet med de gjenkjennelige linjene er fremstilt i porselen og silikon. Svart kontur er designet av Pernille Vea. 169 kr fra Menu.

Med ny vri.

© bo-bedre.no

Epsilon er et nytt transjersett med en nytenkende utforming, designet av Karl Jørgen Otteren. 699 kr, Otteren.

Moderne kjøkkenmiljø.

© bo-bedre.no

Oppvaskmaskinen Carisma har en ren, elegant design og et brukervennlig betjeningspanel. Blant de mange funksjonene er Power Clean, intensiv vask med høytrykksmunnstykker, Super Silent Overnight program og ekspressprogram 30 min/40 °C. Fra 6.999 kr, Whirlpool.

Sitt godt.

© bo-bedre.no

Justerbar sittehøyde 66–79 cm. Med mulighet for sete og stamme i forskjellige farger. Barkrakk Babar koster 4.300 kr hos Rom for Flere.

Urban og hot.

© bo-bedre.no

Citiz&milk D120 BK lager både varmt eller kaldt melkeskum og har et justerbart dryppefat for Latte Macchiato-glass. 2499 kr, Nespresso.

Retroinspirert.

© bo-bedre.no

De karakteristiske stripene setter også sitt preg på termokannene i Grand Cru-serien som er i butikkene fra november. 529 kr, Rosendahl.

Rommer mye

© bo-bedre.no

Side-By-Side fra LGE har en kapasitet på 617 liter og en overflate i det rustfri materialet Perfect Steel som ikke er følsomt for fingeravtrykk. 29.995 kr, LG Electronics.

Myke former.

© bo-bedre.no

Sukkerskålen fra serien Legacy, designet av Philip Bro Ludvigsen , er en av høstens nyheter. 500 kr, Georg Jensen.

Vakker på innsiden.

© bo-bedre.no

Mugge med innvendig målebeger, 476 kr fra Sophie Conran for Portmeiron.

Fin fornyelse.

© bo-bedre.no

Svenskene er med på trenden. Fronten Rubrik finnes nå også i kobber. Priser fra 395 kr, hos Ikea.

Klassisk krus.

© bo-bedre.no

Men i ny metallisk overflate, krus 159 kr. Kjelen, som rommer 2,1 l, koster 749 kr, fra Le Creuset.

Strømlinjeformet.

© bo-bedre.no

Starck K, har rene linjer og gjennomtenkt design. Tydelig signert Philippe Starck. Fra 7327 kr, Duravit.

Lys i mørket.

© bo-bedre.no

Armaturet med uttrekksslange kan leveres i forkrommet utførelse, ekte rustfritt stål, svart krom og hvit corian. Alle varianter kan leveres med eller uten lys. Strømforsyningen skjer gjennom en 6,75-volts transformator som monteres i en stikkontakt. KWC EVE koster fra 7.900 til 9.300 kr hos Morten Engebretsen AS.

Vokter vinen.

© bo-bedre.no

En fargeklatt på kjøkkenet med plass til åtte flasker deilig drikke. 1495 kr, fra J-me/R8design.

På is.

© bo-bedre.no

Serveringssettet inneholder et kjøleelement som holder maten frisk og kald. 699 kr fra Menu.

Håndplukket til deg