Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Hjemmets kulinariske hjerte

Alle veier fører til kjøkkenet i dette nybygde huset, der det kulinariske familierommet fikk topplasseringen i hjertet av hjemmet. Her må alle gå gjennom kjøkkenet, uansett hvor de skal.

Kombinasjonen av de hvite elementene

© bo-bedre.no

Det er ikke bare en kjøkkendrøm som har gått i oppfyllelse for Jens og Rikke Trørød og deres to små sønner. For selv om kjøkkenet er håndplukket til å være hjemmets sentrum, skulle det også bygges et hus før kjøkkenet kunne bestilles.

Familien kjøpte en tomt i naturskjønne omgivelser midt i et skogholt, og hadde klare planer for kjøkkendelen: De ville ha et samtalekjøkken fra Multiform, med masse plass.

Det skulle ikke virke inneklemt. Tvert imot, herfra skulle de ha oversikt over alle rommene i resten av huset. Og her skulle ikke gjestene stå og henge i en stue langt unna, men være tett på kokken hele tiden.

De hvite kjøkkenelementene Form 2 DG er plassert langs den ene veggen. Parallelt er det bygget en 4, 3 meter lang kjøkkenøy med oppvaskkum i den ene enden og spiseplass i den andre. Herfra foregår de fleste av familiens aktiviteter.

Benkeplaten var opprinnelig planlagt i wengetre, men ble i så fall dyrere enn hele kjøkkenet til sammen. Dermed falt valget på røkt ask i stedet, den sluker heller ikke så mye lys som sin mer kostbare og eksotiske fetter.

Håndplukket til deg