Gjør kjøkkenlivet til en nytelse

God smak er så mye, mye mer enn maten vi spiser...

 
Kjøkkennytt
© Produsent

Helt svingstang!

Den nye armaturen Pivot fra Dornbracht har et dreieområde på over 55 cm i en 360 grader aksjonsradius. Superpraktisk på kjøkkenøyer med funksjoner på begge sider av vasken. Koster 9160 kr.

 
Sosial sone
© Produsent

Kjøkkenet Gamma er en av Antonio Citterios flotte design for den italienske kjøkkenprodusenten Arclinea. Matte, hvitlakkerte dører med vertikale staver gir de hvite flatene en fantastisk struktur. Den 6 cm tykke arbeidsbenken har en 2 cm titanfarget komposittplate på toppen, Titan Quarzo Tech, med underlimt stålvask. Arclinea setter kvalitet, funksjonalitet og personlig tilpasning i høysetet, har et stort utvalg av fronter og nærmest uendelige kombinasjonsmuligheter til et variert prisnivå. Kontakt planoform.se for prisforespørsler.

 
Proft i edelstål
© Produsent

Gaggenau er kjent for å gi sin profesjonelle teknikk den flotteste innpakningen. Den nye ovnserien 400 har 76 cm brede apparater i massiv edelstål, og er et lekkert innslag blant høyskapene. Funksjonaliteten har fått ny spennende design med panel- og håndtakløse dører samt en betjeningsmodul med berøringsskjerm. Den øverste ovnen er en kombidampovn, 47 900 kr, mens den nederste er en vanlig ovn, 44 600 kr.

 
Lett patina
© Produsent

Arcos Green heter den nyeste kjøkkendesignen fra produsenten Schmidt. Det har fronter i naturlig grånet Kilkenny-eik, med en røff overflate med synlige merker etter sagen. Schmidt er en over 50 år gammel fransk kjøkkenprodusent med et imponerende antall ulike kjøkkenmodeller. Se utvalg og få priser på opplevforskjellen.no.

 
Lurt bak lokk
© Produsent

Den italienske produsenten Boffi har akkurat lansert nye funksjoner til kjøkkenkolleksjonen Aprile, designet av Piero Lissoni. Den hvite helstøpte corianbenketoppen har et forsenket vaskeareal som gir godt fall rundt selve vasken. I lommene bak armaturen er det praktiske oppbevaringsrom med skjulte stikkontakter og knivholdere i massivt tre. Prises etter mål og plassering på forespørsel hos boffioslo.com.

 
Wok i vugge
© Produsent

Har du plass, er Electrolux' nye Surround Induction Zone et utrolig bra redskap. Den nedsenkede «stekeplaten» kombinerer direkte varme fra induksjon med en spesialtilpasset panne, og gir direkte og jevn varme til alt som skal dampes og stekes. Dette er bare ett av mange flotte, men dyre, produkter fra Electrolux' nye Grand Cuisine Cooking System. Ca. 61 400 kr.

 
Ny klassiker
© Produsent

Vi kjenner Cecilie Manz' Caravaggio fra før, da som taklampe. Nå kommer den også i en veggvariant, som vil være fin over kjøkkenbenken. Aner vi en ny klassiker? 2100 kr per stykk, Lightyears.

 
Enkelt og greit
© Produsent

Dreibare Cera er et energieffektivt og rimelig kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin. 2045 kr, Mora Armatu

 
Fleksibel skillevegg
© Produsent

Multiform lanserte nylig en smart kjøkkenøy til kjøkkenserien Form 6, som er laget av det konstruerte finerproduktet Burned Ebano. Hyllen i øya kan heves og senkes raskt og praktisk. Bortsett fra å bidra til rask opprydding når den senkes, kan hyllen, når den er hevet, være en fin måte å skjerme arbeidsplassen på. Pris på forespørsel.

 
Vakkert kjøkkenbord
© Produsent

Vipps nye kjøkkenbord har flotte kontraster: Resirkulerte teak-planker ligger på en aluminiumsramme med støttende stålstang. 20 000 kr