Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Funksjon og faste plasser

Lyset strømmer inn gjennom vinduene i det 18 m² store kjøkkenallrommet i indre København.

2007_03_koekken_funktion_05_full.jpg

© bo-bedre.no

Et stort vindusparti og den nye altanen fører dagslyset inn i rommet der det speiler seg i det blanke betonggulvet og lar det italienske kjøkkenet vise seg frem fra sin beste side. Tankene bak innredningen var en bedre utnyttelse av kvadratmeterne og en stram innredning.

  • Det var viktig for oss at kjøkkenet ble både hyggelig og praktisk. Derfor valgte vi et kjøkken med laminatfronter og benkeplate som både er hardfør og praktisk og lett å holde ren, forklarer arkitekten Ann Paetsch om valget av Boffi VK6-kjøkkenet.

Ann og mannen har selv stått for innredningen av det nye kjøkkenet og valgte å arbeide med få og rå materialer.

Til det hvite kjøkkenet er det valgt en plate av innfarget grafittgrå eik og slanke grep i aluminium. I tillegg kommer benkeplaten i stål og et rått industrigulv i fiberbetong. En god detalj er det integrerte høye bordet som både fungerer som avlastningsningsplass og spisekrok.

  • Det er her vi alltid sitter – eller på altanen. Vi bruker stort sett aldri spisestuen mer, sier Ann.

Håndplukket til deg