Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Velvære i alle detaljer

Ny teknologi og eksklusive løsninger gir mer velvære og luksus på badet.

Med spa-delen hevet

© bo-bedre.no

i forhold til resten av badet trer man bokstavelig talt opp i velværet og den meditative stemningen. Baderommet byr på alle de nye badetrendene i et enkelt rom. Innbygget speil-tv i veggen, AquaVision, 17", www.aquavision.com.uk. Spabadekar Grande-Quadra, 180 x 180 cm. Kararmatur og hånddusj i krom, Aguablu, alt fra Cucchetti.

Det store speilet

© bo-bedre.no

fyller hele rommets bredde og fungerer som et grafisk element. Speilet er laget på mål hos glassmester. Legg merke til bidéet, som flere og flere vil ha – kanskje etter reiser til Syd-Europa hvor bidé er veldig vanlig. Her har man til og med bygget inn en egen nisje til såpe. Toalettet, Link, med soft close lokk, fra Flaminia, fra 6824 kr. Bidéet, Link, er fra samme leverandør. Panel til bidéet med innebygget hylle, Niagara, 3435 kr. Alt fra www.vvskupp.no.

Den frittstående vasken

© bo-bedre.no

har fått et speil i samme bredde som henger ned fra taket i tynne wirer. Vasken, Acquagrande, er fra Flaminia, 60 x 55 cm, og koster fra 7235 kr hos www.vvskupp.no. Speilet er spesiallaget hos en glassmester. Mosaikk på vaskemøbelet er fra Bisazza, fliser på gulv, i metallic hvit, 60 x 60 cm, fra www.odoricostudio.dk.Arkitex

Den nye teknologien.

© bo-bedre.no

Plasmaskjerm, Pioneer PDP-LX5090, 50", 26.000 kr., svingarm med motor, Future Automation, 23.300 kr., Scala HiFi.

Relaterte artikler