Stilfull kvalitet

Nina og Jacob Nyborg gjorde kjøkkenet om til et stort velværerom da de flyttet inn i den gamle herskapsleiligheten. Det ble et drømmebad!

Skjulte skatter
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters agency

Paret falt for stemningen i den gamle herskapsleiligheten og gikk i gang med en totalrenovering. De fant vakre stukkaturer under de nedsenkede takene og nydelige eikegulv under vegg-til-vegg- teppene. Resultatet ble en lekker leilighet kombinert med showrom for interiørdesigner Nina Nyborg.

Nina har selv tegnet badene i huset og de ovale speilene. Formen tilfører rommet et mer organisk uttrykk.

Gråblå drøm
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters agency

Kjøkkenet ble gjort om til et velværerom de fleste av oss bare kan drømme om, og en bod ble forvandlet til et nydelig gjestetoalett. Fargene i huset går i duse gråblå nyanser, det samme gjør også baderommene.

Fra kjøkken til bad
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters agency

Det som før var kjøkken, er blitt bygget om til et stort velværerom med dusj, badekar og en sofa. Gulvet er i sandstein, mens badekaret og de andre elementene er fra Aquadomo. Teppet er fra Rue Verte.

Organisk nostalgi
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters agency

Håndvask og armatur er fra Aquadomo og de fine gamle speilene er samlet fra ulike butikker.

Elsker farger
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters agency

Nina elsker å jobbe med farger og mener vi generelt er veldig redde for farger og spesielt redde for at det skal bli for mørkt.

  • Jeg synes tvert imot at det skaper en skjønn intimitet i rommet, at veggene har tyngde. Vi har lange vintere og da er det hyggelig med litt farge på grå dager - og om sommeren er det jo så lyst, så da trenger vi ikke være redd for å få for lite lys, sier Nina.

Hun har innredet gjestetoalettet med de vakre håndmalte flisene fra Fired Earth.