Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Smått og skrått

Små rom på loftet kan bli superfunksjonelle bad for store og små.

Det er godt med skapplass

© bo-bedre.no

Da familien satte i gang med planleggingen av et nytt bad, var utfordringen å få mest mulig ut av to rom på loftet. De så for seg at de skulle lage ett stort lekkert bad, men valgte å lage to små bad som ligger vegg i vegg i stedet. Dette hvite badet er inspirert av den siste resten av tregulvet til det gamle toalettet og har innebygget dusjnisje under skråtaket. Det andre (på neste side) har grå glassmosaikk på gulv og vegger og et innebygget badekar som utnytter plassen under det lave skråtaket.

  • Vi hadde egentlig ikke tenkt at vi skulle ha to bad, men da vi fant ut at vi kunne få plass til et badekar under skråtaket ved å stjele en del av soverommet, falt løsningen på plass. Det er en daglig fornøyelse å ha to så fine bad når vi er fire i huset som skal stelle seg samtidig, forteller Annegrethe Skov. De to badene er som natt og dag. Det hvite blir mest brukt til en rask dusj om morgenen, mens det grå brukes til avslapning på kvelden med levende lys og musikk. Felles for dem begge er innredningen fra Kvik og den deilige utsikten til tretoppene og nabohuset med stråtak.

Håndplukket til deg