Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Rene soner

Rene, stramme linjer er grunnfilosofien i dette store nyoppussede badet. Rommet er oppdelt i naturlige soner gjennom en bevisst bruk av ulike materialer. Her er alt grundig planlagt og gjennomtenkt.

Det er lagt vekt på godt håndverk

© bo-bedre.no

Eieren av dette spektakulære badet gikk til den lokale baderomsspesialisten med ett overordnet ønske: Å få et rålekkert bad som ingen tidligere har sett maken til. Samtidig ville han gjerne ha et rom
som avspeiler husets beliggenhet: Eneboligen ligger vakkert til ved fjorden, og eieren ønsket at opplevelsen av vann skulle trekkes helt inn i det store badet – en effekt som hovedsakelig ble skapt ggjennom materialvalget.

Derfor dekker et skipsgulv i teak store deler av gulvet. Også selve innredningen er gjennomtenkt for å passe til den rene, noe zenaktige stilen. Eieren ønsket seg en stor dusjnisje, men den skulle ikke ta for mye plass og være for ruvende med massive vegger. Av den grunn ble badet planlagt uten den klassiske løsningen med dusjnisje som lett kunne overtatt hele rommet. I stedet avskjermer en spesiallaget glassvegg den store dusjnisjen, som fyller veggen mellom de to dørene i rommet.

Glassveggen passer flott inn i grunnfilosofi en om et rent og stramt rom. For å understreke denne tankegangen er også overgangene mellom de ulike sonene i badet skapt ved hjelp av materialendringer – og ikke med vegger eller andre sperringer. Ønsket om renhet har for øvrig dobbelt bunn i ddette storslåtte badet: I tillegg til at ingenting unødvendig bryter linjene i rommet, er det også bevisst valgt rengjøringsvennlige overfl ater. Den store glassveggen og flisene i rommet er for eksempel antikalkbehandlet, slik at de lett kan tørkes av med en fuktig klut.

Håndplukket til deg