Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Luksuriøst bad med nye ideer

Bli med inn på baderommet som er noe helt utenom det vanlige.

Luksuriøst bad

© Lars Kaslov

Taklampen Medusa med sine mange tentakler gir dette badet en spesiell karakter. Familien har også fått spesialtegnet en avlang vask i corian, som i den ene enden er påmontert et innebygget sminkebord med forstørrelsespeil. All belysning er kjøpt fra Boform Cph. Flisene som er lagt både på gulvet og på veggen i dusjen er fra det nederlandske firmaet Mosa. Til høyre i bildet skimtes det nyoppussede soverommet.

Maritimt uttrykk

© Lars Kaslov

Douglasgran og glassflater er det eneste som skiller dette badet fra familiens soverom. I tillegg til å gi veggene en dekorativ effekt, sørger trelistene samtidig for et maritimt uttrykk. Mørke blånyanser og grove fliser gjør det maritime uttrykket vakkert og tidløst.

Usynlig dusj

© Lars Kaslov

Dusjen er utformet i herdet glass, slik at den nesten blir usynlig, og følelsen av det avlange rommet forblir intakt. Familien valgte å samarbeide med den danske designeren Ove Skou i utformingen. At han er minimalist, synes tydelig på den måten han har utformet dusjen på. Dusjhodet og armaturen er utformet så enkelt som mulig, helt nedstrippet for detaljer.
Dusjhodet er fra Vola. Taklyset er fra belgiske Modular og heter Down-Nuts.

Såpehylle i akryl

© Lars Kaslov

Det er også montert opp en akrylhylle til sjampo og såpe. Både hyllen og speilet er opplyst av LED-lys som ligger skjult bak en hvit midtstripe i glasset. Hyllen er fra Boform Cph.

Håndplukket til deg