Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Kvalitet gir velvære

Familien ønsket seg kvalitet, lys og luksusfølelse. Resultatet ble dette innbydende velværerommet, innredet for øyet og ikke minst hjertet. Her kombineres det stramme og stilsikre med det hyggelige.

Over det vegghengte toalettet

© bo-bedre.no

Det skulle ikke stå på prisen. Nøkkelordet måtte være kvalitet, det skulle ikke mangle noe. Med dette utgangspunktet gikk familien løs på oppgaven med å designe sitt nye bad. Det skortet ikke på kreative ideer, snarere tvert imot: Eierne hadde så mange ønsker og løsningsforslag at de til slutt måtte få en interiørkonsulent til å prioritere for dem.

Øverst på listen sto ønsket om et lyst og lett bad, og rommet måtte gjerne gi inntrykk av luksus. To vaskeservanter var også høyt prioritert, det samme var dusjnisjen – som måtte være stor og romslig. Men dusjforheng var bannlyst, det ville familien ikke ha. Til gjengjeld drømte fruen i huset om et innmurt spabad kledd med aquafarget glassmosaikk. Og der ville hun også ha god plass til dekorative badeoljer, sjampo og andre spaprodukter.

For å skape en hyggelig stemning og den helt riktige følelsen av velvære, ønsket familien seg et fleksibelt lys med dimmer som kan dempes når det er tid for spa – og kjøres opp i styrke for eksempel når man skal sminke seg.

Da interiørkonsulenten så tegningene og gjennomgikk den fyldige ønskelisten, kom han raskt med flere forslag til hvordan rommet kunne innredes. Etter noen samtaler med familien var planene for baderommet noe nær spikret. Langs den ene veggen valgte han å plassere et skap med to servanter støpt i platen av corian. Møbelet fra italienske Arlex er behandlet med fem strøk lakk og utstyrt med skuffer, for å gjøre det
enkelt å holde orden i rommet.

På den motsatte siden er det 90 × 190 cm store spabadet fra firmaet Hoesch plassert ut fra veggen, noe som skaper den ønskede plassen til badeproduktene. Dusjen er bygget slik at den visuelt er åpent forbundet med badeværelset, og over det innmurte rørsystemet til hengetoalettet er det skapt en liten hylle til planter og andre småting.

Lampene ved speilet sender lyset både opp i taket og ned på speilflaten, og sørger for at det ikke kastes skygger i ansiktet til den som speiler seg. Lyset i badet kan dessuten dempes separat, slik at man enkelt kan skape den helt perfekte stemningen.

Håndplukket til deg