Gjennomsiktig bad med glassvegger

Arkitektens drømmebad bad passer ikke for sjenerte sjeler!

Arkitektens drømmebad
© Lars Kaslov

Det er ikke hver dag man ser et bad som er innredet bak store glassplater. Det skreddersydde badet til arkitekt John Lassen er ikke for sjenerte sjeler!

Badet består nemlig av to miniatyrrom, som hvert måler 90 x 185 cm, med glassfasade mot resten av rommet.

Skjult toalett
© Lars Kaslov

Gulvene er belagt med flytende epoksy for å gjøre det helt vanntett. Søppeldunken er fra Vipp og blandebatteriet er fra Vola. Det man ikke kan se på bildet, er at selve toalettet er montert til høyre og gjemt bak veggen med de hvite skapmodulene. Smart, ikke sant?

Bad i forlengelse av soverommet
© Lars Kaslov

Selv om badet kan se ut som om det er innredet i et helt nytt hus, er det del av en omfattende ombygging av en gammel villa fra 1920-tallet. Badet ligger i første etasje i den vakre villaen, og er en forlengelse av soverommet. Våtsonen i det spesielle badet er kun på 2 x 1,65 kvadratmeter.

Håndvask utenfor
© Lars Kaslov

Den spesielle glassløsningen var mulig fordi det ute­lukkende er husets eiere som bruker badet på soverommet. Arkitekten har laget en håndvask med et veggmontert blandebatteri utenfor selve badet. Den runde vasken er fra Duravit. Trebenken «Cutter» designet av Niels Hvass er fra Trip.

Dusjforheng mot kalkflekker
© Lars Kaslov

Familien har valgt å bruke et dusjforheng, selv om det i praksis ikke er nødvendig, da glassplaten slutter helt tett ned mot gulvet. Forhenget hindrer at det kommer vannsøl på glasset som igjen skaper kalkflekker som er vanskelige å fjerne.

Se nyhetene som piffer opp badet!

Vinn lekker armatur og dusjsett