Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

En svart badehule

En reise til Bali ga eierne inspirasjon til dette badet med skiferliknende fliser som skaper både stemning og eleganse.

Elementene er mange

© bo-bedre.no

Eierne av dette badet suger til seg innredningsideer overalt. Ikke minst når de er på utenlandsferie er sansene og oppmerksomheten skjerpet. Det var nettopp et ferieopphold på vakre Bali som gav paret ideene til deres eget nye bad.

De bodde på et luksuriøst hotell der badet var noe helt for seg selv, det var rett og slett som å gå inn i et zenbuddhistisk badetempel, med dusjavdelingen adskilt fra resten av rommet som blant annet var innredet med et nedfelt spabad og en lang benkeplate langs den ene veggen. Både vegg og gulv var kledd med skifer, noe som gav følelsen av å befinne seg i en hule i fjellet.

Rett etter ferien gikk paret i gang med å skape sin egen, nordiske versjon av ”hulebadet”. Men skifer var de ikke så begeistret for, dels fordi den er vanskelig å rengjøre og dels fordi den blir porøs og mindre holdbar med tiden.

Heldigvis fant de en god erstatning i fliser som er prikk lik skiferplater og gir en vakker, levende overflate. Nå nyter familien helt unike omgivelser i et rom som alltid vil minne dem om en herlig ferieopplevelse.

Relaterte artikler