Baderom på 40 kvadratmeter

Det eksklusive velværerommet er nærmest blitt familiens andre stue.

Bad med flere soner
© Lars Kaslov

I samarbeid med designeren og innredningsarkitekten Ole Jørgensen har familien fått både et velfungerende bad og et luksuriøst velværerom. Til sammen utgjør det et luksuriøst badetempel på over 40 kvadratmeter.
En frittstående vegg deler opp badet i to forskjellige funksjoner. Veggen har samtidig gitt plass til to håndklevarmere i forbindelse med håndvaskene. Flatskjermen i bakgrunnen er fra Bang & Olufsen.

Spesialbygget toalettskap
© Lars Kaslov

Badet har flere spesialdesignede elementer, blant annet dette toalettskapet. Skapet bygges individuelt til hvert bad. Toalettkummen bygges inn og hele badet får et enklere uttrykk. Skapet har sandblåste glassfronter som gir mer ro, fordi innholdet bare så vidt kan skimtes gjennom glasset.

Spadusj
© Lars Kaslov

Her trenger man ikke passe seg slik at man ikke slår albuene inn i veggen fordi dusjen er for liten! 3 x 1,5 meter dusjplass burde være nok til at man unngår blåmerker. I dusjen kan man dessuten velge mellom forskjellige behandlinger. For eksempel kan man ta seg en dusj med kombinert lysterapi under den såkalte color-temptation. Dusjhodet er utstyrt med bitte små lysdioder som kan skifte farge.

Tv ved badekaret
© Lars Kaslov

På den andre siden av dusjveggen er det et spaboblekar plassert like under gavlvinduet. Her kan man nyte den vakre utsikten. Er man ikke interessert i det, kan man se på nyhetene på flatskjermen som er montert på den motstående veggen.

Eksklusive løsninger
© Lars Kaslov

Ettersom interiørarkitekten ikke fikk noen økonomiske begrensninger, kunne han spesiallage de fleste tingene til badet, noe som med en gang gir det et særpreg og skiller det ut fra vanlige bad.
Det danske arkitektfirmaet Friis og Moltke har designet blandebatteriet for firmaet Jado/Ideal.

Riktig belysning
© Lars Kaslov

God belysning på badet er viktig. Her er det tatt i bruk både lamper over speilet og spot-er i taket. De to speilene er fra danske Dansani.