Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Armaturer

Axor Starck X

© bo-bedre.no

  1. Den nye Raindance Rainfall-dusjen kan nok gjøre selv den mest kresne badegjest tilfreds med de tre funksjonene Rain Air, Rain Splash eller Rain Whirl, som kan både renne lett, skylle og massere. Komplett løsning koster 32.570 kr hos Hansgrohe.

  2. Baderommets iPod. Det nye armaturet Ondus fra Grohe lever opp til tidens krav om individualisme og design. Det kan sammenlignes med designikonet iPod både når det gjelder digitale funksjoner og design, med sin hvite og sorte overflate. Sjefdesigner Paul Flowers har stått i spissen for det nye armaturet som med et lett tastetrykk kan huske din egen foretrukne vanntemperatur, styre tiden du bruker i dusjen og har en pauseknapp for innsåping, samt vannbesparende funksjoner for håndvask.

  3. Grohe Ondus fås både til dusj, vask og badekar, i flere varianter og med de tre overflatene krom, VelvetBlack eller WhiteMoon. Det digitale displayet er lettbetjent med lysende tall og ikoner for de enkelte funksjonene. Det har også barnesikring slik at temperaturen ikke kan overstige 37 grader. Fås fra januar 2008. Les mer på www.groheondus.com.

  4. New Yorks skyline er inspirasjonen bak designen til det nye frittstående kararmaturet FS1 med hånddusj fra Vola. Fås i børstet stål, høyglanspolert og børstet krom. H 107,8 cm. Koster fra 23.460 kr hos Shelby Teknik.

  5. Axor Starck X heter det elektroniske armaturet med temperaturregulering fra Hansgrohe. Koster 4704 kr.

  6. Pluss-minus-speilskapet fra Boffi har en smart åpningsmekanisme der forsiden dreies på tvers slik at man kan finne frem tingene og bruke speilet samtidig. Pris opplyses hos Boffi.

Håndplukket til deg