3 drømmebad med lure løsninger

Prøv tapet, arvegods eller stram helhet på baderomet.

Tapet på badet
© Lars Ranek

De enkle, hvite skapene på dette badet får dramatisk motspill av en tapetsert vegg i gull. Et mørkt tregulv understreker den intime stemningen. Tapetet heter The Cranes, og er fra Florence Broadhurst.

Stramt uttrykk på badet
© Gert Skærlund Andersen

Gråbrune fliser både på gulv og dusjvegg gir en enkelhet til rommet. Med hvite vegger og stram vask og toalett, blir resultatet ultrarent. Håndvasken og det vegghengte toalettet med skjult vannlås er fra Catalano. Blandebatteriet er fra Vola. Vinduet i taket gir lysinnslipp selv om badet ligger midt i huset.

Rene linjer på badet
© Gert Skærlund Andersen

Bad nummer to i det samme huset har tilsvarende uttrykk som det lille dusjbadet - rene linjer, store flater og japanskinspirert stil som gir en nærmest meditativ ro. Badekaret er integrert i innredningen, det samme er dusjnisjen bak veggen. Badekaret er fra Duravit.

Innred badet med møbler
© Andreas Mikkel Hansen

Få en herskapelig følelse på badet med solide møbler i tre. Hvem har sagt at det gamle arvede skapet ikke kan huse håndklær på badet?
Dette skapet matcher baderomsinnredningen i wengé fra JKE Design. Vaskemaskinen og tørketrommelen er skjult bak halvveggen bak badekaret fra Copenhagen Bath.

Arvegods på badet
© Andreas Mikkel Hansen

Også ved dusjen står det et gammelt møbel som bidrar med atmosfære til det ellers striglede baderommet. En stol til å legge fra seg klær og håndklær på, eller bruke som bord ved siden av badekaret, er både praktisk og dekorativt.