Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Fra lager til inspirerende arbeidsrom

Plass til jobb, hobby og avslapning i ett og samme rom? Det er mulig - se interiørarkitektens smarte løsninger.

© Andreas Mikkel Hansen

Arbeidsrommet fungerte som oppbevaringsrom for overflødige møbler, og inviterte verken til kreativitet eller arbeidsro. Klikk videre og se hvordan interiørarkitekten smarte løsninger for hjemmekontoret!

© Andreas Mikkel Hansen

Alle overflødige møbler er flyttet ut, og rommet er blitt oversiktlig og åpent. To store bord sørger for at det alltid er god nok plass til både sying, kontorarbeid og kaffedrikking. Et langt skrivebord ble satt langs veggen med vinduet, slik at dagslyset utnyttes best mulig. Samtidig skapes det god lagringsplass under benkeplaten. På veggen i midten er det plassert en flatskjerm som kan dreies over mot det nye bordet midt i rommet.

Søppelspannet Basket i grønn filt, ca. 215 kr per stykk pluss porto, ilva.dk. Høyt bord, Loop Stand High Table, 5299 kr, Hay. Treskåler, fra 200 kr pluss frakt, viacph.dk. Barstoler, Hee, svart og grønn, 1399 kr, Hay. Pendler, Caravaggio P2, svart, 2439 kr per stykk, Illums Bolighus. Oppslagstavlen er laget av en 1,2 cm tykk plate som er dekket med et Marimekkostoff.

© Andreas Mikkel Hansen

Før fungerte rommet som et oppbevaringssted for overskuddsmøbler. Det var verken hyggelig eller funksjonelt, og både syprosjekter og kontorarbeid trakk i langdrag.

© Andreas Mikkel Hansen

Dagslyset er utnyttet maksimalt ved at skrivebordet er plassert like under vinduet. Arbeidsbord og skuffemoduler er kjøpt hos Invita. Skrivebordslampe, Tolomeo Mini, 3000 kr per stykk, Artemide.

© Andreas Mikkel Hansen

Det store klesskapet med skyvedører er beholdt, siden det gir masse oppbevaringsplass. En hobby som sying innebærer en mengde småting som skal holdes styr på og være lett å finne frem i. Småoppbevaring er også mulig i store skap, ved hjelp av smarte, små innsatser.

© Andreas Mikkel Hansen

Det høye bordet er rommets avslapningssone. Her kan man dingle med bena og ta seg en kopp kaffe foran nyhetene på den vendbare flatskjermen. Bordet fungerer også som klippebord for syprosjekter. Godt arbeidslys tilføres i form av to takpendler.

© Andreas Mikkel Hansen

I et arbeidsrom er det viktig å ha både komfort, belysning og oppbevaring. Her er det prioritert masse bordplass og behagelige kontorstoler. Under benkeplatene er det festet metallskinner som skjuler alle de elektriske ledningene, slik at gulvet holdes fri for rot.
Kontorstolen Anett, 7885 kr, Magis/Tannum.

Relaterte artikler