© shutterstock

Vinstativ: den praktiske og elegante løsningen

Et vinstativ kan være den aller beste måten å oppbevare vinflasker på, både for lengre lagring og på kortere sikt. Vinstativ kan også utgjøre et estetisk løft, og bidra til hjemmets dekor på en meget stilfull måte. Les videre for å finne ut mer om vinstativer og de mange forskjellige mulighetene som foreligger.

Et pent vinstativ er en fryd for øyet

Som så mange andre deler av hjemmets innredning kombinerer et vinskap en praktisk og en estetisk funksjon. Med et stativ laget av kvalitetsmaterialer som naturtre får du et møbel som tar deg godt ut både i stuen og på kjøkkenet.

Det foreligger vinstativ i forskjellige fasonger og farger. Antallet materialer er også vidt. Du vil sikkert kunne finne et produkt som passer med din stil og hjemmets øvrige dekor.

Oppbevarer du til vanlig en god del vin hjemme kan du ved å investere i et godt vinstativ la dine flasker bidra til å gi huset et sofistikert preg. Mange velger å plassere vinskapet ved spisebordet for å gi en passende stemning.

Ønsker du et vinstativ som du plasserer på gulvet, får du et stort og praktisk møbel. Da blir det desto mer betydningsfullt at du velger en modell som har elegant design som glir sømløst inn med resten av møblementet. Et vinstativ du henger på veggen er ofte langt mindre, og kan utgjøre bortimot en pyntegjenstand hvis du velger blant de bedre utgavene fra et godt merke.

Forskjellige vinstativ for ulike behov

Det er viktig å understreke at et vinstativ passer både for ivrige vinsamlere og de som kun tar seg et glass vin i ny og ne. Du finner stativer med høyst varierende kapasitet slik at du kan tilpasse størrelse etter behov.

Husk også at dersom du oppbevarer store mengder vin av gangen, særlig hvis du samler på vin, eller har vin liggende til lagring, så ønsker du å holde den relativt kjølig. Vinflasker skal heller ikke utsettes for dagslys.

Dette medfører at det kan være klokt å ha et eller flere større vinstativer i kjelleren eller et eget vinrom hvor du lagrer din vin. I tillegg kan du kjøpe et mindre, pent vinstativ å plassere godt synlig på kjøkkenet eller i spisestuen for oppbevaring av de flaskene du har til hensikt å åpne på kortere sikt.

Et annet alternativ er å investere i et vinskap. Dette er kjøleskap laget spesifikt for å lagre vin over tid. De holder perfekt temperatur og luftfuktighet for vinlagring, og beskytter mot lys. Mange som har slike vinskap, vil supplere med vinstativer for oppbevaring av vin som skal drikkes på kortere sikt.

Finn ditt perfekte vinstativ hos Wineandbarrels

Hvis du er på utkikk etter å kjøpe et nytt vinstativ, vil du finne mye å velge blant hos Wineandbarrels. I nettbutikken florerer det av stilrene vinstativ med design som fryder.

Det inkluderer både moderne versjoner, og langt mer tradisjonelle alternativer. De beste merkene er representert på menyen. Herunder foreligger produsenter som leverer vinstativer som til daglig brukes i ledende restauranter.

Produktene er laget av kvalitetsmaterialer som metall furu og eik, og kommer i alle størrelser. Utvalget inkluderer både små og svært store stativer slik at alle slags vinelskere kan kjøpe noe som passer med deres spesifikke behov.

Wineandbarrels har dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg å treffe blink med dine kjøp. Bare ta kontakt for å slå av en prat. Du finner også svært mye nyttig informasjon om vinstativer på nettsiden. Å gjennomføre bestillingen er gjort på et blunk, og levering utføres hurtig og på en måte som garanterer at produktene kommer trygt frem